Els joves de Roses tenen avui, 30 de novembre, dues cites importants

Els jovent de Roses és avui el protagonista de la Vila. Estan convocats a dos actes d’especial importància per a l’esdevenir del seu dia a dia. Sempre parlant de l’oci, la cultura, els coneixements, el compartir noves experiències i com no, també parlant de la festa.

En primer lloc a les 18.30 hores tenen una cita al CAR Jove de Roses, perquè el CAR és l’indret escollit pels joves de l’associació Joventut Rosinka per portar a terme la presentació del nou programa d’activitats pels propers mesos. Un acte que se celebrarà el proper 30 de novembre i serà totalment interactiu, és a dir, que s’escoltaran les propostes que els assistents vulguin fer per augmentar i enriquir les activitats d’oci a desenvolupar a la Vila de Roses.

I en segon lloc, a les 21 hores, s’encetarà la conferència-concert al TMR sobre el projecte d’intercanvi intecultural entre la població de Roses i el país nordafricà del Marroc que va endegar l’any passat l’associació cultural Xarxa de Convivència de Roses.

Va esdevenir tal èxit pel que respecte a l’intecanvi cultural i de convivència al Marroc que, enguany, Xarxa de Convivència ha tornat a repertir l’experiència.

Una experiència que la volen explicar acompanyats de música. Un petit concert que anirà a càrrec del grup Chaqlalà, que estrenarà en directe al Teatre de Roses el seu nou disc.