Els joves també són protagonistes a les festes de Nadal de Roses

CAR Jove de Roses

El departament de Joventut de Roses organitza una sèrie d’activitats durant les festes de Nadal dirigida al jovent de la Vila

CAR Jove de RosesUna sèrie d’activitats, totes elles gratuïtes, podrà gaudir el jovent de Roses durant els dies no festius de les festes de Nadal. Unes activitats que se celebraran per primer any de “de manera oficial, per dir-ho així, ja que l’any passat es va organitzar alguna de forma puntual”,  organitzades pel departament de Joventut de l’Ajuntament de Roses “al detectar que els joves en aquesta època es quedaven sense de gaudir d’un espai de lleure durant el Nadal, i per això, a través del CAR Jove, hem creat un”, ha afirmat la responsable d’aquesta Àrea, Anna Jorquera.

Un espai ple de cursos, tallers, excursions, acampades, esport, xerrades, música, campionats i festes, del qual s’encarregarà l’empresa Llegendària Lleure juntament amb el dinamitzador juvenil del CAR, Jordi Abadal.

Cal destacar, tot i que en el programa d’activitats no surt reflectit, que totes les activitats o jocs tindran premis per als guanyadors. Uns guardons que consistiran en diferents vals per bescanviar per jocs als comerços de Roses.

Campanya de Promoció

Al llarg d’aquesta setmana d’horari lectiu abans de les vacances de Nadal, l’Àrea de Joventut de Roses té previst fer una campanya de difusió pels centres d’ensenyament secundari per tal que els joves estudiants tinguin coneixement de les activitats que es desenvoluparan a través del CAR Jove i puguin gaudir d’elles.

PROGRAMA D’ACTIVITATS

DILLUNS, 23 DE DESEMBRE

Campionat de Paintball (A partir de 14 anys. Equips de 5)

Hora: tot el dia a partir de les 10 h | Lloc: Paintball Roses (Mas Oliva) Inscripció: gratuïta, al CAR abans del 20 de desembre (places limitades)

DIVENDRES, 27 DE DESEMBRE

Campionat de Wii: Just Dance. (A partir de 12 anys. Equips de 4)

Hora: de 16 a 20 h | Lloc: CAR | Inscripció: gratuïta el mateix dia de 16 a 16.30 hores

DILLUNS, 30 DE DESEMBRE

Campionat de Play Station III: FIFA. (A partir de 12 anys)

Hora: de 16 a 20 hores | Lloc: CAR | Inscripció: gratuïta el mateix dia de 16 a 16.30 hores

DIJOUS, 2 DE GENER

Concurs “La centrifugadora del CAR”

Ets un crac dels concursos? T’agraden els jocs de taula? No et fan por les preguntes de cultura general? Mímica, memòria, dibuix, preguntes, endevinalles, cançons i molt més. Vine al CAR i apunta’t per parelles al gran concurs de “La Centrifugadora del CAR”. Aconseguirem centrifugar-te el cervell?

Categories d’edat (per parelles): de 12 a 14 anys i de 15 a 17 anys

Hora: de 16 a 20 hores | Lloc: CAR | Inscripció: gratuïta el mateix dia de 16 a 16.30 hores

DIVENDRES, 3 DE GENER

Gimcana Jove: A la recerca de les boles… de Nadal! Edat: A partir de 12 anys. Equips de 5 persones

Hora: de 16 a 20 hores | Lloc: CAR | Inscripció: gratuïta al CAR abans del 30 de desembre

Més informació a:

Gran via de Pau Casals, 39-45. 17480 Roses

Tel. 972 150 888 | Joventut@roses.cat | www.roses.cat | Facebook: Car Jove Ros