Cinema a la Fresca

Els mallorquins Antònia Font són la primera confirmació del Festival Sons del Món de Roses 2024

Antònia Font actuarà divendres 2 d’agost a la Ciutadella de Roses, un dels escenaris més privilegiats de la Costa Brava

El festival Sons del Món acaba d’anunciar el primer nom de la seva 17a edició. Ni més ni menys que els mallorquins Antonia Font, que actuaran a l’escenari privilegiat de la Ciutadella de Roses divendres 2 d’agost.

Després dels seu disc més experimental, Vostè és aquí (2012), el grup Antònia Font es va separar de manera indefinida fins que el juny del 2021 una enorme lona al carrer Mallorca -enmig de l’Eixample de Barcelona- insinuava que el grup tornava amb una actuació́ al Primavera Sound.

I posteriorment a aquell concert, es va certificar el retorn dels mallorquins amb una gira de concerts de gran format, on va quedar palès que les cançons d’Antònia Font havien transcendit generacions i que el públic, durant la seva absència, havia mantingut viu el seu llegat.

Un any i mig després, Antònia Font ha comprovat que el retrobament amb el públic -amb un desplegament tècnic de primer nivell i una gran motivació́ per part dels músics- s’ha fet curt, i per això̀ ara es presenta una nova gira que, tot i ser limitada a un període de temps establert, ja s’augura copiosa i completa.

Les entrades per al concert del Sons del Món 2024 es posaran a la venda el pròxim dimarts 3 d’octubre a partir de les 11 hores al web del festival, www.sonsdelmon.cat.