Fira de la Rosa de Roses

Els Mariachis Chic actuaran al Wendys Club del Carnaval de Roses

Carnaval de Roses
Els membres de la Wendys Club es disfressaran de Mariachis per apaivagar la decepció de no haver pogut anar a Mèxic

La colla Wendys Club no tenen prou en disfressar-se de Mariachis, també volen ser Chics

Carnaval de Roses
Els membres de la Wendys Club es disfressaran de Mariachis per apaivagar la decepció de no haver pogut anar a Mèxic

“Anem a Mèxic que farà bon temps” van pensar els membres de la colla Wendys Club quan decidien de que es disfressarien enguany pel Carnaval de Roses. Menys mal que no van comprar els bitllets, perquè Roses sembla el Carib (o gairebé, no us poseu tiquismiquis)  per la bona temperatura que gaudim aquests dies.

“Sí, si que els vam comprar. De fet, vam adquirir 50 pensant que n’hauria prou, però després es van apuntar més gent, i com ja no hi havia més places a l’avió  vam decidir que tots o ningú. Així que viurem un altre any el Carnaval a Roses, però com es vam quedar amb les ganes d’anar-hi, doncs ens disfressarem de Mariachis”, va explicar l’Alfons Gómez mentre a alguns membres de la colla se’ls obria els ulls com a plats pel que estaven sentint, perquè desconeixien aquesta informació.

Es veu que l’Alfons havia planejat amb 4 o 5 amics de la colla (entre d’ells en Quim Coll, en Gaspar Gallego i d’altres que no recordem del nom) anar-se’n a Mèxic amb la carrossa, i ni tan sols les seves respectives dones tenien constància.
En aquest moment, com us ho podeu imaginar, l’ambient es va caldejar, va pujar de tensió, ja que, com diem, la majoria de membres de la colla, així com les dones dels ‘susodichos’, no tenien ni idea dels plans de l’Alfons i els seus ‘sequaços’.

Vam demanar, si us plau, que ens deixessin poder acabar de parlar amb l’Alfons perquè nosaltres haviem de marxar.

Així, continuant amb el relat de la disfressa, sobre que aniran disfressats de Mariachis, el cap de colla de la Wendys Club va puntualitzar que “anirem de Mariachis Chic, perquè on encarreguem la tela cada any se la van vendre i no els hi quedava més excepte unes amb uns detalls que… fa que siguem uns Mariachi Chic”. I no va voler dir res més sobre la disfressa.

I els 66 Mariachis Chic de la Wendys Club aniran acompanyats en la seva carrossa “d’un Alebrije, que és un animal fantàstic tradicional de la Festa del Morts de Mèxic”, ha afirmat Gómez.

La Wendys Club va disposar de Barraca per la Festa Major, “la qual ens va molt bé per poder costejar les despeses de la nau -situada a Pedret i Marzà-, mentre que la carrossa, la disfressa i la resta de despeses de la festa ho paguem amb la quota de 150 euros que posa cada integrant de la colla”, va explicar l’Alfons.

Si mai heu vist un Alebrije en aquest Carnaval tindreu l’oportunitat. I tot gràcies a que no vam poder anar a Mèxic.