Roses Cultura

Els membres de La Penya de l’Espardenya es disfressaran pel Carnaval de Roses d’un vestit

Carnaval de Roses 2020
Integrants de La Penya de l'Espardenya junt a l'autobús que els portarà al Carnaval de Roses

Del vestit de Zoey, que s’aconsegueix com a recompensa en arribar al nivell 47 del videojoc Fortnite, aniran disfressats als Carnaval els integrants espardenyers

No digueu que no són originals els membres de la colla de La Penya de l’Espardenya. En lloc d’agafar un personatge per disfressar-se pel Carnaval de Roses trien directament un vestit.
Un vestit que es diu Zoey, que és el nom d’un dels vestits femenins del vídeo joc Fortnite. Un vestit que enguany “ha estat escollit per la mainada”, va dir en Josep Mínguez, cap de colla de la Penya de l’Espardenya. “Clar, el vam escollir nosaltres perquè som els que manem en aquesta colla”, van dir un grup de nens que hi havia al voltant de la carrossa mentre els adults hi treballaven. “D’això res!”, els hi va respondre Mínguez. Dit això, el grup de nens es van llençar a sobre del cap de colla. Hi havia tant de nens a sobre seu que no se li veia.
Vam haver d’intervenir per posar pau. Ho vam aconseguir convencent a la mainada que un cop acabada l’entrevista els hi deixaríem acabar la feina. Des de llavors no hem vist més a en Josep Mínguez.

Després que el cap de colla agafés aire, begués una mica d’aigua i es recuperés totalment de l’escaramussa, ens va dir que “en aquest videojoc tots els jugadors es tiren de paracaigudes des d’un autobús, i nosaltres recrearem a la carrossa aquest autobús”.

Per anar en aquest autobús tots els integrants de La Penya de l’Espardenya, “que som 120, igual que l’any passat”, paguen una quota de “130 euros, i després cadascú es fa la disfressa”.

Preguntat Mínguez sobre que li faltaria al Carnaval de Roses per ser encara millor va donar una resposta no havia donat encara ningú, i va ser que “cap membre del jurat dels premis fos de Roses, crec que amb això s’evitarien moltes suspicàcies”. Per al cap de colla de La Penya de l’Espardenya “el Carnaval de Roses, des de fa uns anys, ha millorat en moltes coses”.

Gots reciclables

Pel que fa l’ús de gots reciclables o no, Mínguez va dir que “ hem de parlar amb la colla, però si encara es pot utilitzar gots de plàstic suposo que els hi portarem, però ho hem d’acabar de concretar”.

Atractiu turístic?

El cap de colla va dir que el Carnaval de Roses “hauria de se un atractiu turístic”, però que ho sigui en l’actualitat no està del tot convençut en dir que “no sé fins a quin punt ho és i quin tipus de turisme atrau”.

Cada any menys colles

“La gent es cansa, portar una colla comporta estrès, feina i molts diners”, va argumentar Josep Mínguez del perquè hi ha menys colles enguany, afegint que “el tema dels concursos podria ser una altra causa perquè genera molt dubtes alhora d’escollir els guanyadors”.

La nau de les carrosses

“La importància que té la nau per nosaltres és tota, si no hi fos no sé on guardaríem la carrossa, i com nosaltres totes les colles que hi ha en aquí”, va subratllar el cap de colla de La Penya de l’Espardenya.