Els més petits de casa també són protagonistes a la Fira de la Rosa

El Pot Petit

Espectacle de la companyia El Pot Petit a Roses / Foto: arxiu

La companyia El Pot Petit torna a triomfar a Roses amb el seu espectacle dirigit als rosincs del seu tamany, els petits

El Pot Petit
Un moment de l’espectacle de El Pot Petit

Els personages de la Jana i en Pau, intepretats per l’Helena i en Siddartha, els dos músics que els acompanyen en totes, totes, les cançons, en Sergi i en Pau (sí, hi ha dos Pau) i, sobretot, el Pot Petit, d’on va sortir el Cuc poruc, interpretat per la titellaire Olga Bernardo,  van tornar a Roses en el marc de la Fira de la Rosa. I ho van fer per l’alegria de la mainada de la Vila.

El Pot Petit va oferir un espectacle infantil al ben mig del passeig marítm, just on està ubicada l’escultura del Ziggurat, al final de la Rambla riera Ginjolers. Un espectacle ple de cançons on els principals protagonistes van ser els petits rosincs, que d’aquesta manera  van participar, i de manera molt activa a la segona edició de la Fira de la Rosa.

A l’abril de l’any passat, durant la celebració de la primera edició de la Fira de la Rosa, van presentar al públic infantil de Roses el que va ser el seu nou disc ‘Canta amb el Pot Petit’. Un nou disc que també van cantar i interpretar en el seu show infantil quatre mesos després, a l’agost, però en aquesta ocasió a la plaça Catalunya de la Vila rosinca.

I ahir, en Pau, la Jana, els dos músics i tots els nens i nenes de Roses van ajudar al Cuc poruc ha deixar de tenir por. I ho van fer cantant, saltant i ballant al ritme de la música i cançons interpretades per la Jana i en Pau.

En definitiva, va ser una tarda fantàstica per als més petits de la casa, on la companyia El Pot Petit va tornar a reeditar l’èxit assolit l’any passat entre la mainada de Roses.