Els militars que desfilaran pel Carnaval de Roses és un equip sense problemes

Miquel Fuentes amb el carro de combat

La colla Sin Problemas Team agafa el relleu de la colla Ocean’s Twelve

Miquel Fuentes amb el carro de combat
Miquel Fuentes amb el carro de combat

De fer són els mateixox integrants “el que passa, diu el seu cap de colla, Miquel Fuentes, és que com han entrat gent nova hem decidit obrir una nova etapa de la colla canviant-li el nom, i l’hem posat un que ens ha semblet adient, Sin Problemas Team”.

Recordem que l’any passat la colla Ocean’s Twelve, després de tres anys de la seva fundació, no va sortir a desfilar pel carnaval al quart any degut a la crisi i d’altres motius de caire logísitc, però si ho va fer en Miquel, que es va enrolar a la colla SanTornem-hi. Ara retorna, “amb molta força i ganes” amb la seva, però amb un altre nom.

Sin Problemas Team aniran disfressat de militars, “però de militars de camuflatge, és a dir  que no som de cap país en concret i ni de cap ideologia, és a dir, com nosaltres, sense problemes”, remarca Fuentes.

sin_problemas_team1En aquesta antiga-nova colla hi han enrolats 19 joves militars que, per complir el seu servei en aquest destacament, han hagut de pagar 150 euros. Uns diners que els dóna dret al “ranxo” “i a tot, menjar i beure el que vulguem, la disfressa feta i a gaudir a tope el carnaval. Hem de tenir en compte que som poca gent i amb aquests diners hem de passar els 4 dies de carnaval i engalanar la carrossa”, afirma en Miquel.

Doncs, segons els càlculs d’en Miquel la colla Sin Problemas Team passarà el carnaval amb una inversió de gairebé 3.000 euros.

Clar, a aquests diners no s’han de sumar les hores de la mà d’obra, una mà d’obra que ha estat gentilesa del mateix Fuentes, ja que el sòl, segons ens va dir, va ser el que ha muntat el tanc de combat amb el que sortirà la colla Sin Problemas Team durant el Carnaval.