Els millors equips de so i al millor preu per a les carrosses de Carnaval de Roses

Carnaval de Roses 2019
L’empresa Catalana de Serveis i Esdeveniments SL disposa d’una amplia gama d’equips de so pel Carnaval

Catalana de Serveis i Esdeveniments SL lloga la seva àmplia gama d’equips de so per al Carnaval de Roses

Carnaval de Roses 2018
L’empresa Catalana de Serveis i Esdeveniments SL disposa d’una amplia gama d’equips de so pel Carnaval

L’empresa Catalana de Serveis i Esdeveniments SL porta anys oferint el lloguer d’equips de so per a tots tipus d’esdeveniments: noces, comunions, batejos, festes privades, esdeveniments esportius i disco mòbils, entre d’altres.

I ara que arriba el Carnaval de Roses Catalana de Serveis i Esdeveniments SL ofereix la seva àmplia gama d’equips de so ideals per portar a sobre de qualsevol carrossa de Carnaval, de tal manera que té equips que s’adapten a les mides i necessitats de cada carrossa.

Equips de so que van des dels 1.000 watts de potència fins al 6.000 que permeten els Manaments del Carnaval de Roses, tot i que Catalana de Serveis i Esdeveniments SL disposa d’equips de més de 10.000 watts.

Preus? Els millors de tota la comarca

I que destaca Catalana de Serveis i Esdeveniments SL respecte a la competència?, que ofereix un lloguer del seus equips carnavalerament molt competitius.

Truqueu al 647 367 873 i pregunteu-li a en José Luís, que després de donar-vos tota la informació que necessiteu, es posarà al vostre servei en quant a les vostres necessitats i la vostra disponibilitat econòmica.