Nadal a Roses

Els mítics The Jacksons actuaran el 22 de juliol al Festival Sons del Món de Roses 2023

The Jacksons, coneguts també com a The Jacksons 5, el llegendari grup del germans Jackson, faran el seu únic concert a Catalunya d’aquest estiu al Festival Sons del Món de Roses on repassaran hits mundialment coneguts com “I want you back”, “ABC” o “Blame it on the boogie”

L’organització del Festival Sons del Món de Roses, que ja va anunciar fa unes setmanes els concerts d’Antonio Orozco i Zaz, que actuaran el 29 de juliol i el 3 d’agost respectivament, fa públic ara que The Jacksons, el llegendari grup integrat per cinc germans Jackson i veritable escola de Michael Jackson, seran els grans protagonistes de la nit del 22 de juliol al festival Sons del Món de Roses, en un concert únic aquest estiu a Catalunya. L’espectacle que portaran al festival és un recorregut per les seves cançons més emblemàtiques, tocades en directe i amb tots els passos de ball i vestuaris icònics.
Així doncs, al paratge únic de la Ciutadella de Roses hi sonaran hits mundialment coneguts com “I want you back”, “ABC” o “Blame it on the boogie”, que són només tres perles de l’extensa discografia pop, soul, disco i funk de la banda.

Demà, 1 de març, entrades a la venda

Les entrades de The Jacksons es posaran a la venda demà dimecres 1 de març a les 10h al web del festival www.sonsdelmon.cat

The Jackson 5, posteriorment rebatejats com The Jacksons per problemes legals amb el segell Motown -propietaris del nom original-, oferiran un dels concerts inoblidables d’aquest certamen gràcies a la qualitat i l’ofici que aporta ser un grup amb més de 50 anys de trajectòria.

Des dels anys 70 i fins avui en dia, The Jacksons són un referent de la historia de la música i del So Motown. També són considerats uns precursors de les boy bands que van començar a proliferar a finals dels anys 80.

La 16a edició del Festival delicatessen de l’Empordà, el Sons del Món, se celebrarà un any més exclusivament a la Ciutadella de Roses, un espai patrimonial i arqueològic de luxe, que és un dels escenaris més privilegiats de la Costa Brava.

Pròximament, s’anunciaran més artistes confirmats per aquesta edició.