Suquet de peix de Rose

Els Mossos d’Esquadra de Roses detenen a Cadaqués una lladre molt activa, amb més de 30 antecedents

Amb aquesta detenció els Mossos resolen 14 fets greus comesos a l’Alt i Baix Empordà, Pla de l’Estany, Tarragonès, Berguedà, Barcelonès i província de Lleida només al mes de juliol

Els Mossos d’Esquadra de la Comissaria de Roses van detenir el 28 de juliol una dona, de 22 anys, com a presumpta autora d’un delicte de robatori amb violència i intimidació i un delicte de lesions. 

El migdia del 23 de juliol una senyora de vuitanta anys, acompanyada del seu marit amb mobilitat reduïda, entraven a la seva finca d’Empuriabrava per tal d’estacionar el cotxe. En el moment just de baixar el caminador del seu home, una dona els va entrar pel jardí, i amb l’excusa de demanar-los feina, va colpejar violentament la senyora a la cara fent-la caure a terra.  

L’agressora li va regirar el braç amb molta força per arrancar-li el rellotge de luxe que duia al canell i que està valorat en 10.000 euros. Com a resultat de la virulència emprada en el robatori, l’anciana va patir diverses lesions a la cara i a tot el cos.  

La Unitat d’Investigació de Roses, que es va fer càrrec d’aquest cas, va vincular l’autoria del robatori a una jove de 22 anys a qui li van emetre una ordre de recerca i detenció.  

El 28 de juliol, i en el marc d’una identificació feta amb l’estreta col·laboració de la Policia Local de Cadaqués, es va aturar un turisme a la carretera  GI-614, amb dos ocupants al seu interior. La passatgera del seient del darrera va resultar ser la presumpta autora dels fets, a qui li constaven més d’una ordre de recerca i detenció per part d’altres unitats d’investigació dels mossos d’arreu de Catalunya.  

La detinguda, que acumula més de 30 antecedents, ha perpetrat 6 delictes de robatori amb violència i intimidació, 7 delictes de furt i 1 delicte de lesions només al mes de juliol a les poblacions de Roses, Llafranc, Banyoles i Berga, i set delictes de furt comesos a les ciutats de Tarragona, Igualada, Mollerussa i Puig-reig. En tots els casos, la dona sostreia violentament o furtava rellotges de gran valor i joies. 

La dona, amb nombrosos antecedents per fets similars, va passar el dia 29 de juliol a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia Figueres, qui en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.