Programa d'activitats del CAR Jove de Roses

Els Mossos d’Esquadra detenen in fraganti a Vilafant tres lladres multireincidents després de cometre un furt a l’AP7

Les Mosses van poder retornar a les víctimes tot el material informàtic sostret, valorat en més de 1.000 euros

Mossos d’Esquadra de la Comissaria de Santa Coloma de Farners van detenir el dia 4 de novembre a Vilafant (Alt Empordà) tres homes de 25, 44 i 54 anys, com a presumptes autors d’un delicte de furt. 

Pels volts de les 2 del migdia del mateix dia 4 de novembre, agents de la Comissaria de Santa Coloma de Farners tornaven a la seva comissaria de referència després de fer un trasllat d’un detingut al centre penitenciari Puig de les Basses. 

Les agents circulaven per l’AP7, quan a l’alçada del terme municipal de Vilafant, van veure dos turismes aturats al voral i una persona que mig ajupida tancava la porta posterior del  vehicle de les víctimes i marxava amb una motxilla a les mans en direcció al seu vehicle estacionat davant.  

Ràpidament, les mosses van comprovar que a part d’aquest home n’hi havia dos més i que tots tres estaven cometent un furt per distracció, al vehicle que havien fet aturar al voral. 

Les policies van interceptar a l’home amb la motxilla a les mans per evitar que fugís i també van aturar i detenir als altres dos. 

Concretament, el segon home estava parlant amb els dos ocupants del turisme parat al darrere distraient-lo, parlant amb ells amb un embellidor de roda a les mans, simulant que tenien un problema. 

Les mosses van detenir els tres homes i van retornar el botí als seus propietaris, la motxilla que contenia un ordinador portàtil valorat en més de 1.000 €, un monitor tàctil valorat en 200 € i documentació personal d’ambdós. 

Els arrestats, amb antecedents van passar l’endemà a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.

Es dona la circumstància que el detingut que acabaven d’ingressar en el centre penitenciari  també havia estat detingut dos dies abans per robatoris a l’àrea de servei de l’AP7 a Massanes i per l’ordre d’ingrés a presó.