Els Mossos d’Esquadra detenen un home a Figueres per cometre un robatori violent a un repartidor de paqueteria

Mossos d'Esquadra

El detingut, que ja ha ingressat a presó, va esgrimir una navalla per intimidar la víctima i emportar-se un paquet que contenia un patinet elèctric

Els Mossos d’Esquadra de la Comissaria de Figueres van detenir el dia 9 de setembre, a Figueres, un home de 30 anys, de nacionalitat espanyola i veí de La Llagosta (Vallès Oriental), com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Els fets van tenir lloc la tarda del 8 de setembre quan un repartidor de paqueteria es trobava estacionat amb la seva furgoneta al carrer Ramon i Cajal de la ciutat de Figueres i un home, acompanyat d’un gos de raça perillosa, se li va apropar a través de la finestra de l’acompanyant.

Quan el treballador va baixar el vidre per a veure què volia, l’home li va demanar diners i el va amenaçar amb una navalla.

De sobte, el lladre va obrir la porta de la furgoneta i es va endur el paquet més gran, que contenia un patinet elèctric valorat en 500 euros.

Davant aquests fets els mossos van obrir una investigació que va donar els seus fruits l’endemà mateix amb la detenció del presumpte autor.

El detingut, a qui li consten nombrosos antecedents, va passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Figueres l’11 de setembre, qui en va decretar el seu ingrés a presó.