Els Mossos d’Esquadra la toquen millor que els Policies Locals de l’Escala, Figueres i Roses

Torneig de futbol a Roses dels diferents cossos de seguretat

Aquest van ser els quatres equips dels diferents cossos de seguretat que van disputar el torneig de futbol a Roses

Els Mossos d’Esquadra guanyen el torneig de futbol celebrat ahir a Roses emmarcat dins la festa patronal de la Policia Local

Un torneig de futbol entre els diferents cossos de seguretat es celebrava dins la Festa Patronal de la Policia  Local. Un torneig que es va perdre. I un torneig que la Policia Local de Roses va recuperar l’any passat convidant a participar, a més d’altres agents locals de la comarca, a altres cossos policials.

I ahir, al camp municipal del Mas Oliva, es va celebrar de nou aquest torneig de futbol en el que van participar els equips policials municipals de l’Escala, Figueres, Roses i un quart equip dels Mossos d’Esquadra.

Quatre equips que per dilucidar qui seria el guanyador es va decidir que tots s’enfrontessin contra tots en partits de 30 minuts de durada, 15 per cada part, i el cos policial que més partits guanyés, seria el vencedor d’aquest torneig.

Torneig de futbol a Roses dels diferents cossos de seguretat
El regidor de Seguretat Ciutadana, Joan Plana, i l’inspector en cap de la Policia Local de Roses, Eduard Campà, van ser els encarregats de lliurar els trofeus

I el guanyador va ser l’equip dels Mossos d’Esquadra, no sabem si perquè en ser la Policia Nacional de Catalunya, van seleccionar jugadors d’arreu del país (una dada que no vam poder corroborar), i per això van guanyar.
Sigui com sigui el fet és que el Mossos van demostrar tocar-la millor (la pilota) que els seus col·legues dels tres equips de la Policia Municipal.

En segon lloc va quedar l’equip de la Policia Local de L’Escala, una posició que no tenim clar si va agradar als seus jugadors, ja que el cap d’aquests agents del municipi escalenc és l’entrenador d’un equip de futbol que milita a la 3ª Catalana. Potser, en no guanyar siguin “premiats” en fer serveis de guàrdia extra. O no.

El podi el va tancar la Policia Local de Roses, agents que l’any passat vans ser els guanyadors del torneig, “hem de deixar que guanyin els demés també”, va dir l’agent David.
I en última posició va quedar la Guàrdia Urbana de Figueres.

En finalitzar el partit es va celebrar un aperitiu per reposar forces i fer l’entrega de trofeus, que va anar a carrer del regidor de Seguretat Ciutadana, Joan Plana, i l’inspector en cap de la Policia Local de Roses, Eduard Campà, els quals van agrair als policies la seva participació, destacant que aquest tipus de trobades esportives “és una molt bona oportunitat per estrènyer vincles amb els diferents cossos policials de la comarca, tant locals com dels Mossos”.