Suquet de peix de Rose

Els Mossos  detenen 4 persones i desmantellen dos importants punts de venda de droga a Olot

Punts de venda de droga a Olot
El mig quilo d'haixix intervingut pels Mossos d'Esquadra

La droga es distribuïa des de dos domicilis del barri de les Tries de la població, on es va comissar cocaïna, haixix i diners en efectiu  

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria d’Olot van detenir ahir dia 20 de febrer, dos homes i dues dones d’entre 32 i 42 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública. Un dels dos habitatges estava ocupat de forma il·legal.    

Els Mossos de la Unitat d’Investigació de la comissaria d’Olot van iniciar una investigació, el mes  d’octubre, davant les sospites que s’estarien realitzant actes de compravenda de substàncies estupefaents en dos pisos del barri de les Tries d’Olot. 

Fruit de la investigació, es van poder identificar els dos habitatges on hi havia un trànsit constant de persones que anaven a comprar algun tipus de substància estupefaent. Els mossos van observar diferents individus  que vivien en els dos domicilis com sortien a totes hores a fer entregues de petits embolcalls, suposadament de droga, a canvi de diners.     

Ahir, a primera hora del matí, es van fer dues entrades i perquisicions als pisos investigats on van participar l’Àrea Regional de Recursos Operatius, la Unitat de Seguretat ciutadana i la Unitat d’Investigació d’Olot.   

Durant el dispositiu els investigadors van constatar l’existència de les activitats il·lícites i van intervenir: 200 grams de cocaïna i mig quilo d’haixix en un dels pisos i 150 dosis de cocaïna i 15.000 euros en efectiu a l’altre domicili. També van detenir els ocupants d’ambdós habitatges, un total de 4 persones, un home i una dona a cada un dels pisos.  

Amb aquestes detencions es dona per desmantellat un punt importat de venda de droga a la població, però es continua treballant per erradicar aquesta tipologia delictiva. 

Dels quatre detinguts, es va deixar sense efecte la detenció de les dues dones a l’espera de ser citades pel jutge instructor i els dos homes passaran a disposició  del Jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Olot.