Els Mossos investiguen la mort d’un home a Roses

Mossos d'Esquadra

Els fets s’han produït pels volts de les onze de la nit quan agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana de Roses han trobat el cos sense vida d’un home al maleter del seu vehicle i que presentava signes de criminalitat

Els Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial de Girona investiguen les circumstàncies la mort d’un home a la localitat de Roses.

Els fets s’han produït pels volts de les onze de la nit quan agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana de Roses han estat requerits per adreçar-se fins a un carrer de la localitat on presumptament hi hauria un home mort dins del maleter d’un turisme.

Quan els agents han arribat al lloc dels fets han pogut constatar que, efectivament, hi havia el cos sense vida d’un home al maleter del seu vehicle i que presentava signes de criminalitat.

Els agents de la Divisió d’Investigació Criminal de la Regió Policial de Girona s’han fet càrrec de la investigació per aclarir les circumstàncies de la mort.

Aquest és el segon mort que es troba a l’interior del seu vehicle a Roses en poc més d’un mes després del que es trobar a principis del mes de març a Santa Margarida, tot i que en aquest va morir per causes naturals.