Els Mossos investiguen la mort d’una dona i un home a l’Escala

Mossos d'Esquadra

La dona ha mort de diverses ganivetades i l’home ha estat trobat penjat d’un arbre

El Mossos d’Esquadra de la Àrea d’Investigació Criminal de Girona han rebut pels volts de les 07:00 hores d’avui, un avís al telèfon d’emergències 112 alertant de la mort d’una  dona i un home al seu domicili de l’Escala.

Els agents s’han desplaçat al lloc i després de comprovar que es tractava d’un matrimoni veïns de la població, han pogut constatar que la dona, de nacionalitat belga, havia patit diverses ganivetades al cos que l’han causat. A l’home, de nacionalitat espanyola de 72 anys, l’han trobat penjat d’un arbre .

Els mossos de la Àrea d’Investigació Criminal (AIC) s’han fet càrrec de la investigació per esclarir les circumstàncies dels fets, i la principal hipòtesi  amb la qual treballen els investigadors és que l’home després de matar la seva dona s’hagués enfilat a una escala per penjar-se d’un arbre.
El mòbil d’aquesta agressió de violència masclista sembla ser que ha vingut provocat per una disputa de la propietat de la casa on residien.

Esquerra Republicana condemna enèrgicament aquest nou cas de violència masclista

La Federació de Girona d’Esquerra Republicana condemna enèrgicament el cas de violència masclista que s’ha produït aquest matí a l’Escala on una veïna ha mort, presumptament, a mans de la seva parella.

Esquerra Republicana expressa el seu més sentit condol a la família i amics i, en aquest sentit, reiterar tot el seu suport cap a les dones que pateixen violència masclista.

“Només aconseguirem la llibertat com a país quan siguem capaços d’erradicar la violència envers les dones”, ha dit des de Federació de Girona d’Esquerra Republicana.