Els nens i nenes d’Optimist de Roses poden anar gratis al Museu del Joguet de Catalunya sempre que vulguin

Museu del Joguet de Catalunya

L’Associació Optimist de Roses ha arribat a un acorda amb el Museu del Joguet de Catalunya a Figueres per a que els nens i nenes de l’entitat rosinca puguin accedir de manera gratuïta al museu figuerenc dedicat a les joguines

Associació Optimist
Nens i nenes d’Optimist en la celebració del 17è aniversari / Foto arxiu

L’Associació Optimist de Roses va néixer fa 17 anys amb el propòsit d’oferir a la Vila rosinca espectacles infantils davant la manca d’activitats que havia per als més petits de la casa.

Al llarg d’aquests 17 anys, els responsables d’Optimist han portat a terme diferents accions, a banda de les actuacions teatrals, en favor dels nens i nenes que cada primer diumenge de mes assistien a l’espectacle programat.

La primera d’elles va ser la de crear un carnet de simpatitzant, que té com a principal objectiu poder contactar amb els pares dels nens i nenes per notificar-les qualsevol activitat que Optimist portès a terme.

La següent acció va ser deixar entrar gratis a l’espectacle a aquell nen/a celebrava el seu aniversari. Més endavant, Optmist va arribar a un acord amb l’Ajuntament de Roses per a que els seus simpatitzants tinguessin l’entrada lliure, per accedir de franc al Parc Infantil de Nadal.

Museu del Joguet de CatalunyaI ara tots els simpatitzants d’Optmist podran entrar sempre que vulguin, i gratis, al Museu del Joguet de Catalunya a Figueres, gràcies a l’acord al que han arribat Fina Puigdomènech, en nom de l’Associació rosinca, i el director del Museu, Josep Maria Joan Rosa, “va ser una proposta que se’ns va acudir al considerar que seria interesant que els nens i nenes anessin al Museu per veure l’exposició que hi ha sobre El Petit Príncep, en commemoració del 70è aniversari de la primera edició del llibre”, ha afirmat la Fina Puigdomènech. Una exposició que es va encetar el passat 20 de març i romandrà fins al proper 16 de gener.

L’Associació Optimist té actualment 450 nens i nenes simpatitzants, d’entre 0 i 14 anys, que sempre han d’anar acompanyats, a qualsevol activitat organitzada per l’entitat, d’un adult.