Els nens i nenes de Roses entreguen les seves cartes als patges reials

Ses Majestes el Reis Mags han muntat un campament reial a la Ciutadella de Roses on els seus patges recullen les cartes i peticions dels més petits de la casa

Campament reial a RosesEl campament reial de Ses Majestats de l’Orient es va muntar, ahir a la tarda, a la Ciutadella, concretament al seu espai cultural. Un campament que romandrà fins les 14 hores d’avui per a que els nens i nenes de Roses puguin donar les cartes als patges reials.
Una nova proposta lúdica de Nadal que per primer any s’organitza l’Ajuntament de Roses pels seus vilatans més petits.

Així, la mainada acompanyada dels seus pares, mares, avis i avies i d’altres familiar van passar una bona estona, tant ahir a la tada, com aquest mateix matí, participant en els diferents Tallers que l’empresa d’animació Diverta, contractada per a l’ocasió, va organitzar pel divertiment dels nens i nenes que han passat per la Ciutadella.

Campament reial a Roses
Taller de Fanalets al Campament reial de Roses

Tallers per “fer fanalets, camells, de maquillatge i molts altres per a que els més petits s’ho passin d’allò més bé abans d’anar a veure el patge reial i demanar-li els seus desitgos per a la nit de Reis”, va explicar una de les components de Diverta, Mireia Castells.
Aquest campament reial es tancarà a les 14 hores, ja que els patges reials han de preparar l’arribada de Ses Majestats els Reis Mags, i es desmuntarà a les 19 hores, ja que tot just serà quan la comitiva enceti la tradicional cavalcada dels Reis Mags.