Els Nens Plegats i la reina Esmeralda li han robat la nau al capità Harlock

Tres Nens Plegats

La colla de Els Nens Plegats solcaran per l’univers del Carnaval de Roses amb una nau espacial pirata

Tres Nens Plegats
Tres Nens Plegats

La colla dels Nens Plegats compleixen enguany 10 anys com associació de Carnaval. Un efemèride que volen aprofitar per embarcar-se en la nau pirata del capità Harlock, però sense el capità. En lloc del comandant de la nau s’en porten a la reina Esmeralda, personatge de la sèrie dibuixos animats d’aquest pirata espacial.

I d’això aniran disfressats la trentena de membres de la colla Els Nens Plegats, de la reina Esmeralda. En poques paraules, aniran de pirates, de pirates espacials. Han passat de ser Leprechaun, el follet guardià de l’olla d’or que hi ha al final de l’arco iris, disfressa amb la qual van sortir al carnaval de l’any passat, a ser tot el contrari: Uns pirates, millor dit unes pirates.

La carrossa, com no pot ser d’altre manera, escenificarà la nau espacial que, dirigida per una trentena de reines Esmeralda, solcarà l’Avinguda de Rhode durant el Carnaval de Roses d’enguany.

els_nens_plegats1La colla està integrada per amics, “sí, ens coneixem de fa molt temps i sempre ens disfressem junts i mai agafem gent que no sigui del nostre cercle d’amistats”, ens va dir un membre de la colla que va dir que es deia Sebastià Mejías, però és impossible, perquè en Sebastià Mejías hi era al costat.

Però bé, no diuen que per carnaval tot s’hi val? Doncs, perquè no ha de valdre canviar-se el nom?

Els Nens Plegats no van tenir la sort de disposar de barraca durant la festa major d’estiu, la qual cosa es nota alhora de sufragar les despeses del carnaval “i tant, diu el suplantador del nom de Sebastià, els diners que pots fer amb les barraques ajuden, i molt, a pagar les despeses de carnaval, per això enguany nosaltres paguem 140 euros de quota més 70 de la disfressa, hem de posar més diners perquè no hem tingut els beneficis de les barraques”.

Una trentena de reines Esmeralda desfilaran per l’Avinguda de Rhode durant el Carnaval Mediterrani a bord de la seva nau