Els operadors internacionals s’interessen per portar turisme de qualitat a l’Alt Empordà

altemporda_turismeL’Associació Empordà Turisme ha copsat un gran interès de portar grups de viatge a la comarca de l’Alt Empordà entre els diferents operadors turístics amb els que ha contactat al Buy Catalunya Natura, Interior, Muntanya i Pirineus 2013, considerat el workshop més important de Turisme a Catalunya, que es va fer dijous passat a La Seu d’Urgell.

La tècnica d’Empordà Turisme va mantenir entrevistes amb operadors anglesos, americans, italians, espanyols, danesos i amb un grup procedent d’Israel. S’interessaven, principalment, per conèixer les ofertes d’enoturisme, turisme rural, cultura, natura i gastronomia per poder-les oferir a grups de persones grans que viatgen i disposen d’alt poder adquisitiu.

A més, l’operador d’Israel buscava propostes per a grups de dones que viatgen soles, tenen un nivell adquisitiu molt alt i busquen experiències molt exclusives, atractives, singulars i diferents. Empordà Turisme, igualment, va contactar amb operadors turístics que preparen viatges d’incentius.

Promoció a París

Aquesta setmana, la tècnica d’Empordà Turisme, viatjarà a París per participar de divendres a diumenge, al Village Costa Brava–Pirineu de Girona, una acció organitzada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona. La participació de l’entitat es fa conjuntament amb els consells comarcals de l’Alt i el Baix Empordà.

En aquesta acció es donarà a conèixer i es promourà la marca Empordà, a la vegada que es farà promoció del territori i, a més molt especialment, Empordà Turisme donarà difusió del que ofereixen els seus socis. L’acció tindrà lloc a la place Royale i va dirigida al públic finalista. Val a dir que la participació d’Empordà Turisme s’emmarca en la línia de potenciar el territori en els municipis en els que el TGV hi té parada.