Els Pastorets de Roses presenten enguany una novetat a l’escena final de l’obra

Els Pastorets de Roses
Una de les escenes d'Els Pastorets de Roses duant l'assaig final que el Grup de Teatre va portar a terme ahir divendres

El Grup de Teatre de Roses farà la primera representació d’Els Pastorets d’aquest Nadal demà a les 18:30 hores al Teatre Municipal de Roses

Els Pastorets de Roses
Una de les escenes d’Els Pastorets de Roses duant l’assaig final que el Grup de Teatre va portar a terme ahir divendres

Jaume Sastre es va estrenar a la direcció d’Els Pastorets de Roses l’any passat. I a la seva estrena en la direcció, després de més 20 anys fent d’actor en els papers de Llucifer i Borrego, Sastre va introduir, com a màxim responsable de l’obra, novetats a les escenes de l’Infern i la lluita entre Àngels i Dimonis. Novetats que van tenir una bona acceptació per part del respectable.
I enguany, el director també ha introduït un canvi canvis, tot i que concerneix a l’escena final, “sí, considerava que no quedava del tot explicitat el moment d’aquesta escena, quedava molt diluït entre els diferents personatges que hi intervenen i hem introduït una cosa -que no ha volgut desvetllar- per a que quedi tot més clar”, ha dit de manera enigmàtica Jaume Sastre.
Així que els que vulguin saber els canvis que el director d’Els Pastorets no tindran més remei que anar a veure l’obra i quedar-se fins al final.

I el segon any com a director, davant la imminent estrena de l’obra “els nervis i la tensió les tinc igual -ha assegurat Sastre- ja que soc el màxim responsable que surti bé o no, i el fet que tinguis nous actors també et fa posar més nerviós que si fossin actors d’altres anys i que ja són veterans, però, a més hi ha un personatge -que no desvetllarem- que enguany l’interpreta un jove que als assajos ho ha fet molt bé, i del que jo estic content, però no sé com reaccionarà el dia de l’estrena amb al teatre ple de gom a gom”, el director d’Els Pastorets de Roses.

Jaume Sastre, a banda de la direcció, interpretarà també el paper de Borrego, una interpretació a la que té un especial carinyo, “però no tant com quan interpretava a Llucifer, ja que aquest va ser el meu primer personatge en donar-me’l l’Ignasi Tomàs quan vaig entrar al Grup de Teatre. Me’l va donar per la meva veu i l’he fet molt anys, inclús alguns alternant-lo amb el de Borrego. I sí, al paper de Llucifer li tinc molt de carinyo perquè surts al mig de l’escenari i com té molt de text tu fas i desfàs com vulguis, i si et quedes en blanc és el mateix perquè com és un moment que ningú et pot ajudar, tu has de sortir del pas tot sol, és molt divertit”.

Per l’any vinent, Jaume Sastre ha desvetllat que “m’agradaria, ja que enguany no ha pogut ser, canviar l’escena dels Pastors en el sentit de donar-li un petita modificació pel que fa a les escenes grupals on intervenen”.  

Cal destacar als Pastorets de Roses intervenen 120 persones entre actors, músics, tècnics, personal de vestuari i maquillatge, del Teatre Municipal i operaris de l’empresa de so i il·luminació contractada pel Grup de Teatre.

A banda de l’estrena de demà diumenge, 23 de desembre, a les 18:30h, el Grup de Teatre té previstes dues representacions més d’Els Pastorets que tindran lloc els dies 26 i 30 de desembre, també a les 18:30 hores.