Mes de paraules

Els Pastorets de Roses renoven la seva coreografia i vestuari

Els Pastorets de Roses
Els Pastorets de Roses

Diumenge es va portar a terme al Teatre Municipal de Roses la primera de les tres representacions previstes

Els Pastorets de Roses
Els Pastorets de Roses

Un dels espectacles tradicionals de les festes de Nadal a Catalunya és la representació dels Pastorets, en qualsevol de les seves versions dels diferents autors. L’any 1981 el Grup de Teatre de Roses va recuperar aquesta tradició posant en escena una versió dels anomenats, i centenaris, Pastorets d’Olot. Més de cent actors i actrius a dalt de l’escenari i, com un de les novetats d’enguany, acompanyat per una mitja dotzena de músics enlloc del quatre habituals.
Però la principal diferència respecte a l’any passat s’ha donat en la renovació de la coreografia de la lluita entre dimonis i àngels i el vestuari dels mateixos.

La història dels Pastorets de Roses es basa en les aventures d’en Bato, en Borrego i els pastors que van cap a Betlem a adorar a Jesús, i entremig es troben amb les trampes que els dimonis capitanejats per Luzbel els hi han  preparat.

Diumenge es v portar a terme al Teatre Municipal de Roses la primera de les tres representacions previstes, la segona està previst per demà, dia de Sant Esteve i la tercera i última pel proper diumenge, 29 de desembre. Totes a la mateixa hora, a les 18:30 hores.

Les entrades (10 € adults i 5 € infants), es poden adquirir a la taquilla del Teatre Municipal, 2 hores abans de l’inici de cadascuna de les funcions.

Algunes escenes dels Pastorets de Roses:
[fsg_gallery id=”106″]