Els petits artistes de Roses tornaran a crear el Punt de Llibre de la Biblioteca Municipal

Biblioteca Municipal de Roses

La Biblioteca Jaume Vicens i Vives de Roses organitza una nova edició del Concurs de Punts de Llibre

Biblioteca Municipal de RosesAdreçat als petits artistes de Roses, nens i nenes amb edats compreses entre els 3 i els 12 anys, la Biblioteca Municipal, torna a organitzar una nova edició del Concurs de Punts de Llibre. Així, els interessats a participar-hi ja poden recollir la seva plantilla per confeccionar el dibuix i retornar-la a la Biblioteca abans del proper 30 de novembre.

Després de l’èxit de participació assolit en edicions anteriors, la biblioteca rosinca torna a convocar aquest concurs de dibuix amb el qual vol implicar i fer participar activament els seus lectors més petits. A partir de totes les creacions presentades, amb les quals es realitza cada any una mostra a l’Espai Z de l’equipament, es triaran els dibuixos amb què s’editaran els punts de llibre que la biblioteca distribueix cada temporada entre els seus lectors a través del servei de préstec.

Les categories convocades són tres: per a nens i nenes de 3 a 5 anys, de 6 a 9 i de 10 a 12 anys. El tema i la tècnica emprada pel dibuix són lliures i cada participant pot presentar un únic dibuix acompanyat del nom, cognoms, adreça, telèfon i número de carnet de la biblioteca.

Tots els participants obtindran un llibre regal i els guanyadors de cada categoria rebran com a l’edició del seu punt de llibre.

Aquesta iniciativa s’inclou dins el programa d’activitats que la Biblioteca organitza periòdicament, com l’Hora del Conte, el Club de Lectura, les projeccions de cinema infantil o Tallers i exposicions, entre d’altres activitats, amb l’objectiu de fomentar el coneixement de l’equipament i els seus serveis entre els usuaris infantils i les seves famílies.