Suquet de peix de Rose

Els Pipiolis van de Pitima entenen d’arts marcials, i ho demostraran al Carnaval de Roses

Carnaval de Roses
Els Pipiolis es tranformara en Tortugues Ninja

La colla Els Pipiolis van de Pitima el Carnaval de Roses reviuran a les Tortugues Ninja

Carnaval de Roses
Els Pipiolis es tranformara en Tortugues Ninja

No sabem si entenen i saben de taekwondo, karate o kung-fú, però ho sembla. L’any passat es van portar durant el Carnaval de Roses el personatge Tao Pai Pai, de la sèrie de Bola de Drac, que una altre cosa no, però baralles amb d’arts marcials hi ha per donar i vendre, i enguany portaran més lluita oriental ja que es disfressaran “de Tortugues Ninja, ens va agradar i va ser l’opció més votada”, ha afirmat el Secretari de la colla, Carlos Rodríguez.
Com Els Pipioli no van posar barraca per la festa major tot els pressupost del carnaval surt de les quotes “sí, posem cadascú 120 euros”, 10 més que l’any passat per contrarestar que enguany són un xic menys de gent que l’any passat que es va disfressar amb al colla.

La decoració de la carrossa esdevindrà “la típica furgoneta mutante  de les Tortugues Ninja”, ha especificat rient Rodríguez, el qual ha assegurat que Els Pippiolis van de Pitima també han sol·licitat la subvenció de 250 euros “que ens anirà molt bé, perquè estem una mica ‘pelaíllos’ de diners”.

Carnaval de RosesTot i que els ha tocat el 50 com a número de sortida de la desfilada Carlos es mostra content “perquè sortim al voltant d’aquest número, entre el 45 i el 55, i ja ens agrada, i jo personalment crec que el sorteig és la millor manera de fer-ho. Estàs en mans de la sort”.

“Està bé, però enlloc de prohibir crec que s’hauria de posar més control”, ha dit el Secretari d’Els Pipiolis van de Pitima sobre la iniciativa de no servir alcohol durant la desfilada de dissabte.

En aquest carnaval de Roses desfilaran 35 Tortugues Ninja en substitució dels 42 Tao Pai Pai de l’any passat.