Els productes de l’Empordà es promocionen a la Fira de la Gamba de Palamós

Productes de l'Empordà

Estand de la marca de garantia Productes de l'Empordà a la Fira de la Gamba de Palamós

En un estand ubicat a la Fira es van oferir 500 degustacions de brunyols i botifarra dolça

Productes de l'Empordà
Estand de la marca de garantia Productes de l’Empordà a la Fira de la Gamba de Palamós

La marca de garantia Productes de l’Empordà, gestionada pels consells comarcals de l’Alt i el Baix Empordà i el conjunt de productors adherits, ha promocionat els seus productes a la Fira de la Gamba celebrada dissabte passat a Palamós

En concret, es disposava d’un estand on es lliurava informació dels productes i productors de la marca i on també s’oferien degustacions de brunyols de l’Empordà, de botifarra dolça cuinada amb poma i de botifarra dolça seca. Es van oferir un total de 500 degustacions.

La Fira de la Gamba de Palamós ha celebrat aquest any la seva segona edició amb l’objectiu de promoure la gamba com a producte certificat amb marca de garantia pròpia i assegurar, per tant, que allò que arriba al client manté el màxim nivell de qualitat.

Aquest any 2015 la gamba de Palamós ja ha entrat a formar part de la marca de garantia Productes de l’Empordà i per aquest motiu s’ha intensificat més la presència de tots els productes de la marca a la fira. Emparats sota aquest segell actualment hi ha set productes elaborats a les dues comarques: l’arròs de Pals, la botifarra dolça, els brunyols de l’Empordà, la ceba de Figueres, la poma de relleno de Vilabertran, el recuit i recuit de drap i la gamba de Palamós.

La marca de garantia té per objectiu personalitzar i reconèixer els productes propis de l’Empordà i ajudar a promocionar la seva comercialització i venda assegurant que els productes adherits estan produïts, elaborats, transformats i envasats a l’Empordà.