Els professionals sanitaris de Roses fan quelcom més que salvar vides

Roses
Pako Alcáraz i Elisabeth Frigola en un fotograma del vídeo gravat pel mateix Alcáraz durant l'entrega dels 50 euros per part de l'infermera

Una infermera de Pediatria del CAP de Roses entrega un donatiu de 50 € al bar on esmorza cada dia en compensació de tots els dies que no han anat a causa del confinament

Des que va entrar en vigor el Reial decret de 14 de març pel qual es va declarar l’Estat d’Alarma tot els establiments de restauració van haver de tancar portes per tal d’evitar  la propagació del coronavirus. Així, des del 14 de març bars i restaurants han estat tancats al voltant de gairebé 2 mesos.
En el cas concret del Bar-restaurant Lo del Paco ha estat tancat 51 dies. 51 dies sense ingressar cap diner a la caixa registradora.
I aquest passat dimecres, el gerent de l’establiment, en Pako Alcaraz, es va trobar amb una sorpresa quan va obrir després de quasi dos mesos el seu negoci per preparar menús per emportar, “sí, quan vaig obrir va venir una infermera de Pediatria, l’Elisabeth Frigola del CAP de Roses -que està just enfront del seu establiment- que sempre esmorzava abans del confinament al bar dos dies a la setmana, i em va fer entrega de 50 euros dient-me que era per tots els dies que no havia pogut venir a esmorzar per estar tancat a causa de l’estat d’alarma”.

La infermera Elisabeth va tenir aquest gest de generositat i solidaritat “perquè em va dir que tota la caixa que jo no havia fet amb els seus esmorzars ho volia compensar amb aquest donatiu, ha afirmat Alcaraz, reconeixent que “se’m van saltar les llàgrimes perquè per mi va ser un moment d’emoció, no pels diners, sinó per l’acte de voler ajudar-me que va tenir l’Elizabeth”.

Alcáraz, emocionat, va assegurar que “sens dubte, tinc els millors clients de Roses, i per mi és tant bo el que ve a dinar com el que només ve a prendre’s un cafè”.

No sabem si el Bar Lo del Paco gaudeix dels millors client de la Vila, però el que és segur és que els professionals sanitaris de Roses fan quelcom més que salvar vides.