Mes de paraules

Els regatistes infantils del GEN Roses tornen de França amb un gran resultat

GEN Roses
Els regatistes del GEN Roses que van participar a la final del Circuit francès d'Open Bic

Pol Font lidera l’equip d’Open BIC del GEN Roses amb una setena posició a França a la Final del circuit nacional francès 2015

GEN Roses
Els regatistes del GEN Roses que van participar a la final del Circuit francès d’Open Bic

Un total de 6 regatistes rosincs van participar durant els dies 22-24 d’octubre a la final del Circuit Francès d’Open BIC 2015, que es va disputar a la localitat de Sanguinet, obtenint grans resultats parcials, així com la primera posició per edat.
En Pol Font va fer un campionat on pràcticament ha estat amb els primers classificats a cada regata.
L’Oriol Caner es va destapar aconseguint entrar dels 20 primers a la general i consolidant una evolució imparable que ha fet els darrers dos anys.
En Biel i en Sergi, que tancaven l’equip dels 4 regatistes participants del GEN amb més experiència, no van poder oferir tot el seu talent a sobre un vaixell, ja que el poc vent dels dos primers dies no els va ajudar. Van tenir molt bons parcials en regates, però sense la sort de consolidar-les.
I els dos nouvinguts que aquest estiu, Pau Lleó i l’Arnau Caner, van fer un gran paper aconseguint, fins i tot, portar-se una onada d’aplaudiments per part de tota la flota i l’organització.

I els esportistes del GEN Roses a part de navegar també saben nedar

8 joves del GEN Roses van participar el passat dissabte, 24 d’octubre, a la 1ª jornada de natació per equips a la categoria Benjamí.

Els nedadors que hi van participar van ser: Joel Sánchez, Crosby Fitch,, Gerard Herruzo, Marc Sayol, Joana Costa, Sandra Pardo, Julia Ruiz i Joana Pagès, els qual van realitzar primerament l’estil lliure, per després passar a l’especialitat d’esquena, guanyant pràcticament totes les sèries en les que van participar, sumant molts punts per als seus equips.