Els Reis abdiquen amb només 4 dies de regnat i donen el relleu als nous Reis de Carnaval de Roses 2016

Els Reis del Carnaval de Roses 2016 amb les autoritats locals / Foto: arxiu

La colla Los Nenucos i la colla Mission Possible coronades com a Reis de Carnaval de Roses 2016

Carnaval de Roses 2015
Tots els Reis del Carnaval de Roses 2016 amb l’alcaldessa Montse Mindan i el regidor de Festes i Carnaval, Juan M. Fernández

Els Reis del Carnaval de Roses 2015 van abdicar ahir del seu regnat. No han passat ni quatre dies de la festa més mediàtica i multitudinària de la Vila que han decidit cedir el seu regnat, tot i que cal dir que a banda d’aquests dies de gresca i xerinola portaven tot un any, 365 dies, sent el Reis.

Així, ahir al vespre, a l’envelat de la plaça Frederic Rahola el Reis ‘vells’ van cedir el seu regne als Reis ‘nous’, davant el testimoni de l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, i el regidor de Festes i Carnaval, Juan M. Fernández, Ferdy, que van ser els encarregats de coronar als nous Reis de Carnaval de Roses 2016.

José Antonio Campos i Margarita Lloret van donar el relleu a Sebastià Valls i Joana Rubio com a Reis del Casal del Pescador. Esteve Pujol i Llibertat Fuentes van fer el mateix amb Francesc Giró i Teresa Oliveras, del Casal del Mar.
Adrián Díaz i Elsa Castella, de la colla ‘A Corre Cuita’, van donar el regne infantil als joves Nil Fonolleras i Alba Juárez, de la colla ‘Mission Possible’, i Àlex Rastrojo i Mònica Bertran de la colla Pim Pam Pum va cedir el seu regnat a Jordi Pavón i Carme Gasparín, de la colla Los Nenucos.

Montse Mindan i Ferdy els van fer entrega als Reis sortints d’un ram de flors i la Màscara com a record del seu regnat al Carnaval de Roses.

Va ser un canvi de Reis i Reines, però, que no va significar la fi de la festa ja que, com va dir la presentadora de l’acte, la Lídia Sagué, els actes del Carnaval van continuar amb el concert que l’orquestra Selvatana va iniciar a les sis de la tarda.
I avui toca arrossada per després fer el seguici mortuori del Rei Carnestoltes i, finalment, la lectura del seu testament a càrrec de La Minúscula Teatre.

[fsg_gallery id=”179″]

Exit mobile version