Fira de la Rosa de Roses

Els Reis del Carnaval de Roses 2019 es casen!

Carnaval de Roses
El nuvi i els padrins de la boda que celebrarà la colla Sant Tornem-hi pel Carnaval de Roses

La Colla Sant Tornem-hi anirà de boda per celebrar el seu regnat al Carnaval de Roses

Carnaval de Roses
El nuvi i els padrins de la boda que celebrarà la colla Sant Tornem-hi pel Carnaval de Roses

No sabem si els membres de la colla Sant Tornem-hi tenen coneixement, però no per ser nomenats Reis de Carnaval estan obligat a casar-se. O sigui que no és necessari que en Miguel Muñoz i la Laura Càmara passin per la vicaria. Que només són quatre dies, que després heu de tornar a la vida real amb les vostres respectives parelles… “Clar, és un casament de Carnaval i ja està; i fem una boda per celebrar que som Reis de Carnaval, però sobretot perquè a la nostra colla tenim molts integrants que ja estan en la quarantena d’anys i encara no s’han casat, i a veure si així els estimulem per a que donin el pas”, va explicar Muñoz, que és el cap de colla de la Sant Tornem-hi.

I a la carrossa d’aquesta colla hi trobarem de tot el que hi ha en una boda, “la tarta nupcial, les flors típiques d’un casament que et claven un dineral, el viatge a París, el cotxe dels nuvis, els regals de la llista de noces…”, va enumerar el cap de colla.
Per aquest motiu,pel Carnaval d’enguany la colla Sant Tornem-hi estava pensant en la possibilitat de llogar un remolc de 1.125 metres de llarg (metre avall metre amunt) “que vam veure a molt bon preu” per poder encabir-ho tot, més totes les taules i cadires del banquet.

Gràcies a que la colla Sant Tornem-hi va disposar d’una Barraca per la Festa Major pot celebrar aquest boda, tot i això tots els convidats han hagut de portar un sobre amb 200 euros per poder ser-hi en aquests dies tant assenyalats pels nuvis del Carnaval, amb els quals no els hi faltarà de res, i molt menys arròs.

Cal destacar que els nuvis conviden a tots els que vulgqin a la boda, només, com va dir Laura Càmara durant la presentació del Carnaval, “haurà de portar un sobre ben gruixut i estarem encantats que siguin al casament”.

I sí finalment han llogat el remolc de més d’1 km de llarg, només cal esperar a la desfilada de demà divendres per sortir de dubtes, podran convidar a tothom que ho desitgi.

Visca el nuvis!… Visca els Reis del Carnaval de Roses!