Els Reis Mags de l’Orient venen a Roses amb moltes novetats en la seva Cavalcada

Els Reis Mags a Roses
Cavalcada dels Reis Mags del 2015 a Roses

Ses Majestes no iniciaran la Cavalcada des de la Ciutadella i no aniran a la Frederic Rahola a rebre els nens i nenes de Roses

Els Reis Mags a Roses
Cavalcada dels Reis Mags del 2015 a Roses

La rotonda on hi ha ubicada l’Oficina de Turisme serà el punt d’inici, a les 19 hores, de la Cavalcada dels Reis Mags de l’Orient a Roses. Una Cavalcada que Continuaran per l’Avinguda de Rhode fins arribar a la confluència del carrer Sant Elm, on giraran cua per dirigirs-se al carrer Pi i Sunyer, després de creuar la Rambla Riera Ginjolers, fins arribar a les portes de l’Ajuntament on seran rebuts per l’alcaldessa Montse Mindan.

Després dels tradicionals parlaments des del balcó del consistori,  Mindan entregarà a Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar la clau mestra que obre totes les cases de Roses per a que els Reis deixin els regals als nens i nenes que s’han portat bé durant tot l’any 2015.

I els Reis de l’Orient allà es quedaran. Bé, no a l’Ajuntament, sinó a la plaça Catalunya, perquè serà des d’aquí on rebran als petits de la casa, i no pas a l’envelat de la plaça Frederic Rahola, com s’ha fet durant els darrers anys. A tal efecte ja hi ha una carpa instal·lada en la que en el seu interior on s’han encabit els trons dels tres Reis per a que la mainada pugui donar la carta a Ses Majestes.

A la Frederic Rahola si la meteorologia no acompanya

La meteorologia des que va començar el nou any és una mica inestable, el bon temps ha deixat pas als cels ennuvolats i fins i tot a les pluges, com va succeir ahir dilluns durant una part del dia i aquesta mateixa matinada de dimarts, per aquest motiu des del departament de Cultura s’ha previst que “si plou els Reis rebran als nens i nenes de Roses a l’envelat de la plaça Frederic Rahola”, ha assenyalat el responsable d’aquesta Àrea, Francesc Giner.

Pel que fa a la Cavalcada serà la pluja qui decidirà si es fa o no.