Els Reis Mags fan una audiència especial als nens i nenes més especials de Roses

Els Reis Mags de l'Orient a Roses
Els Reis Mags de l'Orient l'any passat en audiència especial als nens de FADIR i Tramuntanets

Els Reis Mags de l’Orient reben al Teatre Municipal als nens i nenes de FADIR i Tramuntanets

Els Reis Mags de l'Orient a Roses
Els Reis Mags de l’Orient amb els nens i nenes de FADIR i Tramuntanets

A Roses viuen uns éssers especials. Són els que tenen al seu càrrec durant l’any FADIR i Tramuntanets. I els Reis Mags de l’Orient ho saben, per això cada any els reben en un audiència especial al Teatre Municipal de Roses. I ahir ho van tornar a fer.

Una audiència especial per a ells on Ses Majestats els donen un regal per evitar així haver de passar-ho malament entre tanta gent al voltant. Aquests nens, amb algun tipus de discapacitat psíquica, els agrada la tranquil·litat i quan es veuen envoltats de molta gent, afegit a la fressa que es desenvolupa durant la cavalcada, es posen molt nerviosos.

Només per a nens i nenes discapacitats

A diferència d’altres anys en els que també van participar nens i nenes que no són tan especials, enguany es va decidir que només participarien de l’audiència especial dels Reis Mags de l’Orient els nens i nenes de FADIR i Tramuntanets. Una circumstància que va tenir defensors i detractors. Els primers amb l’argument que si la rebuda dels Reis Mags és només per a nens i nenes discapacitats, només han d’assistir aquests. I els segons sota l’opinió que el fet que hi participin nens i nenes de tota mena i condició és per barrejar-los a tots, especials o no, per no diferenciar-ne cap.

Sigui com sigui, aquesta audiència especials de Ses Majestats va tornar a ser per als més petits una oportunitat única per poder estar una estona amb els seus personatges favorits del Nadal, com són els tres Reis Mags, els qual els van donar a cadascú d’ells una joguina de regal.