Els Reis Mags faran la cavalcada de Roses des de la Ciutadella

Els Reis de l’Orient enguany no vindran en vaixell com l’any passat i faran la cavalcada de Roses sortint des de la Ciutadella. La hora prevista és a les 19 hores

Cavalcada Reis MagsPorten milers i milers de quilòmetres recorreguts per tot el món perquè cap nen es quedi sense la seva joguina. Ara mateix es troben a la comunitat d’Andalusia amb l’intenció de recòrrer tot el litoral mediterrani per arribar a Roses. No vindran en vaixell perquè porten tant de regals que no caben tots en cap embarcació. Regals i joguines que deixaran a la Ciutadella de Roses per, des d’allà, fer la cavalcada i repartir caramels a tots els nens i nenes de la Vila rosinca.

Els Reis Mags de l’Orient van encetar l’any passat la cavalcada des de l’espigó de la Riera Ginjolers, enguany, però, ho faran des de la Ciutadella, d’on sortiran al voltant de les 19 hores cap a l’Ajuntament. A la casa consistorial seran debuts per l’alcalde Carles Pàramo, que els lliurarà la clau que obre totes les cases de Roses. Una clau que els Reis Mags necessitaran per a que quan tots els nens estiguin dormint puguin entrar per deixar-lis tots els regals i joguines que porten per a ells.

Però abans de passar casa per casa de cada nen i nena els Reis de l’Orient rebran, com cada any, a tota la mainada a l’envelat de la plaça Frederic Rahola.