Els republicans rosincs se sumen a la campanya iniciada per ERC en contra de l’espoli fiscal

Parada informativa d’ERC de Roses de la campanya #ProuEspoli

Davant la greu situació de crisi, atur, pobresa i retallades de drets i serveis que atravessem com a país, el mínim que ens mereixem i necessitem els catalans és poder recaptar, gestionar, liquidar i inspeccionar els nostres impostos, és a dir, el concert econòmic. Perquè mai ha estat possible cap pacte amb Espanya que sigui beneficiós per a nosaltres, i per tant només tenim un camí: la independència.

ERC ha iniciat la campanya “Prou Espoli. Ara República Catalana” (més informació de la campanya a:www.prouespoli.cat) amb l’objectiu d’explicar amb dades els diners que Espanya ens roba, en què els malgasta i en què els podríem gastar els catalans si tinguéssim un Estat Propi. Volem que tothom tingui aquesta informació i pugui decidir lliurement si el que ens convé és seguir-nos enfonsant amb Espanya o construir un futur d’oportunitats, llibertat i benestar assolint la independència del nostre país.

La secció local d’Esquerra Republicana de Catalunya de Roses, es suma a aquesta campanya i organitzarà el proper diumenge, dia 22 de juliol, des de les 9:00 del matí al mercat de la fruita i la verdura, una parada informativa en que explicarà a la ciutadania els punts principals de la campanya.