Els rosincs ‘Ani’ Díaz i Jano Martínez són els primers en acabar la 3ª etapa de la Transpyr

Transpyr Coast to Coast 2018

'Ani' Díaz, Guerau Carrion, Jano Martínez i Juan M. Fernándes a la sortida de la 3ª etapa, a La Seu d'Urgell

Jano Martínez, Guerau Carrion, ‘Ani’ Díaz i Juan Manuel Fernández, tots quatre del Club Ciclista Roses continuen en bona forma camí d’Hondarribia, on finalitzarà dissabte la Transpyr

Transpyr Coast to Coast 2018
‘Ani’ Díaz, Guerau Carrion, Jano Martínez i Juan M. Fernández a la sortida de la 3ª etapa, a La Seu d’Urgell

Els quatre components del Club Ciclista Roses van completar la llarga etapa d’ahir de 137 km que separen La Seu d’Urgell amb El Pont de Suert. Etapa amb 3.150 metres desnivell positiu amb la dura ascensió del port el Cantó pel mig.

Una etapa en la que Jano Martínez, Guerau Carrion, ‘Ani’ Díaz i Juan Manuel Fernández van estar acompanyats per la pluja.

Una jornada dura que no va ser impediment per a que els dos Policies Locals, ‘Ani’ Díaz de Roses i Jano Martínez de La Jonquera, creuessin en primera i segona posició, per aquest ordre, la línia d’arribada de la 3ª etapa de la Transpyr.

Tot això, l’arribar primer a la meta de l’etapa corresponent no significa que estiguin liderant la general, ja que el temps el determina les cronometrades que es fan a meitat d’etapa, però segur que estan entre els primers, donat a que Martínez i Díaz han fet bones cronos quedant entre els primers, però “no ho sabem, perquè no hem vist la classificació per enlloc”, han dit els ciclistes rosincs.

Cal a dir que ahir Martínez va fer sisè a la crono, Carrion desè i Díaz onzè. Fernández no la va córrer, però no la va disputar. L’important es que va arribar a El Pont de Suert finalitzant la tercera jornada de la Transpyr, etapa límit que s’havia posat el regidor d’Esports de Roses per veure si seria capaç d’arribar a Hondarribia. Llavors, això significa que si no sorgeix cap impediment en forma de lesió, ho aconseguirà.

De moment, tots quatre han sortit aquest matí per deixar enrere el Pirineu català i fer el salt al Pirineu Aragonés, fins arribar a la població d’Aínsa.