Inici Política Els rosincs responen la Gigaenquesta impulsada l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural

Els rosincs responen la Gigaenquesta impulsada l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural

En Ruben enquestant a la Sr. Ramona Liñan

Ahir dissabte es va iniciar la Gigaenquesta per les cases de Roses saber l’opinió dels vilatans i poder millorar el país

L’Èric Ibañez fent la Gigaenquesta al Sr. Rabionet

A les 9:30 hores d’ahir dissabte es van donar cita al Teatre de Roses els voluntaris de la secció territorial de l’ANC Roses per portar a terme la Gigaenquesta, impulsada per l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural, per les cases i vivendes de la Vila.

Al vestíbul de la sala teatral el president de la secció territorial de l’Assemblea, Dani Abad, va explicar el funcionament de la Gigaenquesta, qüestionari confeccionat “per a que la gent pugui opinar i donar el seu punt de vista sobre temes referents a on s’han d’enfocar les prioritats en temes de salut, educació, organització política, la corrupción, per saber la voluntat de la gent i per saber que cal millorar el país que vivim”.

Una enquesta que es va organitzar per barris i portes, per la qual cosa cada voluntari va visitar entre 30 i 50 portes o cases i en les que estan previstes visitar entre ahir dissabte i propers dies “entre 6.000 i 7.000 cases”.

L’Alba Gómez i l’Èric enquestant a en Pepe Tena, del Cafè-Bar Stop

Èric Ibañez, Alba Gómez i l’Albert Clopés són tres dels rosincs voluntaris que van portar a terme la Gigaenquesta, els quals van assenyalar que, en general, quan portaven una hora casa per cada, van tenir un 50 % de col·laboració de la gent, “si tenim sort que ens obren el portal després és més fàcil”, va assenyalar Ibáñez. “Sí, també, al ser dissabte hi ha gent que ens diu que estan descansant o bé que encara estaven dormint, potser perquè treballen de nit”, va explicar l’Alba, per assegurar que “de moment portem un 50% que si ens atenen i el 50% que no”.

Tots els voluntaris tenien instruccions de deixar l’enquesta sota la porta o bé a la bústia en el cas que no hi hagués ningú. Un qüestionari que té el franqueig pagat per enviar-lo de manera gratuïta a la seu de l’ANC.

L’Albert Clopés enquestant a la Sr. Ramona Liñan

Pel que respecte alguns dels rosincs que van respondre la Gigaenquesta veuen molt bé aquesta iniciativa per que “crec que s’ha de col·laborar en aquesta enquesta per a que es tingui en compte l’opinió dels ciutadans” va dir Pepe Tena del Cafè-Bar Stop. Del mateix parer va ser Josep Mª Rabionet, de la Rambla Riera Ginjolers, que va assenyalar que “em sembla bé perquè és una manera de apropar els problemes de l’estat, del país als ciutadans”. Així mateix, la senyora Ramona Liñan, del carrer Dr. Arruga, va dir que “em sembla bé si es per fer una cosa bona”.

Per al president de l’ANC Roses la quantitat de voluntaris que van participar durant el primer dia d’enquesta “va ser positiu, però pel gran volum de feina que encara queda per fer-la tota, necessitaríem l’ajuda de més gent”.
Dani Abad va afirmar que la Gigaenquesta es tornarà a portar a terme al llarg dels propers dies.

Exit mobile version