Els serveis de WC de la Sala Polivalent i la nova entrada al camp de l’A.E. Roses seran una realitat al novembre

Ajuntament de Roses

Estat actual de les obres de construcció dels serveis de WC de la Sala Polivalent i la nova entrada al camp de l’A.E. Roses

El mes de novembre era el temps d’execució previst en aquest projecte de construcció de l’edifici de serveis i una rampa d’accés al camp municipal del Mas Oliva

Ajuntament de Roses
Estat actual de les obres de construcció dels serveis de WC de la Sala Polivalent i la nova entrada al camp de l’A.E. Roses

A finals del mes de maig es van iniciar les obres del nou equipament a la zona esportiva de la població, consistent en un edifici de serveis sanitaris annex a la Sala Polivalent del Pavelló d’Esports i la millora de l’accessibilitat al camp municipal del Mas Oliva per permetre l’accés a persones amb mobilitat reduïda.

Ara, tres mesos després, el projecte es troba a la meitat de la seva finalització, ja que hi ha una execució prevista de 6 mesos, i si no surt cap imprevist “les obres finalitzaran per la data assenyalada en un principi, és a dir, per a mitjans-finals del mes de novembre”, ha afirmat el regidor d’Esports, Juan M. Fernández.

La construcció d’aquest edifici de serveis sanitaris “és molt important i necessària, ja que a la Sala Polivalent, a part de ser és molt utilitzada pels ciutadans, s’organitzen molt actes de caire lúdic, festiu i competicions esportives, per tant es feia imprescindible que disposés d’uns serveis de WC, per a que la gent no hagués d’anar al Pavelló o bé entrar al camp de l’A.E. Roses”, ha manifestat Fernández.  i no disposava d’uns serveis urinaris

Concretament, la construcció d’aquest edifici de serveis està projectat en una planta baixa de 120 m2, situada tot just davant la porta d’entrada al camp municipal del Mas Oliva, dividida en 4 mòduls sanitaris, que poden funcionar independentment en funció de les necessitats de cada moment. Cada mòdul contindrà 6 cabines, un bany adaptat i 2 lavabos, mentre que un altre espai anirà destinat a infermeria.

I aprofitant els treballs de construcció d’aquest edifici de serveis “s’està millorant l’entrada al camp de l’A.E. Roses amb la creació d’una rampa per a que pugui accedir de manera còmoda, fàcil i pràctica qualsevol persona que vagi en cadira de rodes, o una mare que porti un cotxet amb el seu nen petit”, ha afirmat el regidor d’Esports.

Aquest projecte en la zona esportiva de Roses compta, recordem, amb un pressupost de 311.360€.