Els socis i sòcies del Casal d’Avis de Roses aprenen a ballar

Casal d'Avis de Roses

Foto de família dels participants de les classes de ball del Casal d'Avis de Roses

El Casal d’avis de la Casa del Mar ofereix classes de balls de línia als seus associats

Casal d'Avis de Roses
Un moment de la classe de ball que fan cada dimarts i dijous al Casal d’Avis de Roses

Els jubilats del Casal d’Avis de la Casa del Mar juguen a cartes, al dominó o a diferents jocs de taula, “però en canvi moltes de la dones no sabien que fer per distreure’s i em van proposar si volia fer classes de ball, ja que a mi m’agrada molt i jo abans sempre anava a ballar cada diumenge a la SUF”, ha afirmat Josep Gualde, el qual es erigir com a professor de ball “des que en una excursió em vam veure ballar i em vam proposar que els ensenyés”.

Així, cada dimarts i cada dijous, de 16:30 a 18:00 hores, al Casal d’Avis de la Casa del Mar es fan classes de balls de línia. Classes “que vam començar amb 6 persones, i ara ja som 38 dones i 2 homes”, ha desvetllat Gualde.

Classes de ball gratuïtes

Cal destacar que aquestes classes de ball són totalment gratuïtes, “no es paga res, només sent soci del Casal ja et pots apuntar a ballar, i jo no cobro res ni molt menys, però sóc feliç perquè veig que la gent s’ho passa bé, es mouen, ballen, aprenen i jo ja tinc prou”.

Els balls que ensenya Josep Gualde són bàsicament de línia, com per exemple, “el country, el tango, el pasdoble, el Madison, el merengue o la batxata”, ha enumerat el rosinc Gualde, per remarcar que “quan sapiguem ballar bé tots aquests ensenyaré a ballar d’altres”.

Un any de classes de ball

Casal d'Avis de Roses
Foto de família dels participants de les classes de ball del Casal d’Avis de Roses

Aquestes classes de ball ja fa un any que es porten a terme, les quals fan passar una molt bona estona al Casal a aquelles dones que abans no sabíem que fer per distreure’s, “està molt bé, perquè així passem una bona estona ballant, i estem molt contentes, i que la gent vingui a participar a les classes que l’únic que han de fer és fer-se socis”, va dir la Teresa, la qual va fer una crida per animar a la gent que s’apunti a les classes de ball “perquè així es posen en forma i estan guays”.

Una activitat més a part de les que ofereix el Casal d’Avis i de la qual el seu president, l’Esteve Pujol, assegura que “està molt bé, perquè a la gent l’agrada, ens pensàvem que no vindria gent a apuntar-se a aquestes classes de ball, i la veritat que cada dia venen més socis a aprendre a ballar”.