Els Vailets de l’Empordà fan gaudir als vilatans de Cadaqués amb la seva actuació castellera

Els Vailets de l’Empordà

Els Vailets de l’Empordà fent un pilar de 4

Els Vailets van ser convidats a actuar en el marc de la Festa Major de Cadaqués

Els Vailets de l’Empordà
Els Vailets de l’Empordà fent un pilar de 4

Els Vailets de l’Empordà van actuar aquest passat diumenge a Cadaqués amb motiu de la Festa Major de la població altempordanesa. Una actuació que van encetar amb un pilar caminant fins al passeig marítim que va sorprendre als vilatans i visitants que hi havia en aquells moments vora mar, els quals van correspondre amb molt d’aplaudiments l’entrada en escena dels castellers castellonins.
I entre mig d’aquests aplaudiments els Vailets de l’Empordà van carregar dos pilars de 4 mirant en sentit invers, que van precedir a  un 3 de 6 amb agulla. Un castell, aquest, que es va descarregar de manera ferma i segura pels de la camisa blau cel, arrancant la segona gran ovació del públic de Cadaqués.

L’actuació castellera va continuar amb un altre pilar de 4 i de nou, un castell més que els castellonins portaven a plaça. Aquest cop però, era el torn del 4 de 6, més treballat que l’anterior, però molt celebrat per la colla, que continuava intercalant castells i pilars a cada tanda de la seva actuació. D’aquesta manera, van portar a terme dos pilars de 4 simultanis i l’últim castell del matí, el 3 de 6.

Per acabar la diada, els Vailets van anotar al seu marcador la descarregada del pilar de 5, al que seguien tres pilars de 4 simultanis i un últim pilar de 4, que els Vailets de l’Empordà van realitzar per celebrar, d’aquesta manera, l’aniversari d’alguns dels seus membres.