Els Vailets de l’Empordà necessiten gent per continuar construint castells

Un dels tres pilars de 4 que van descarregar Els Vailets de l'Empordà a la Fira de la Cirera de Llers

Els Vailets van aprofitar la seva actuació a la Fira de la Cirera de Llers per fer una crida a qui vulgui apropar-se al món casteller i poder assegurar la temporada castellera sense haver d’anul·lar cap actuació

Un dels tres pilars de 4 que van descarregar Els Vailets de l’Empordà a la Fira de la Cirera de Llers

Després de la fira de la Rosa a Roses de la setmana passada, els Vailets de l’Empordà es van desplaçar aquest passat diumenge fins a Llers per emplenar de castells la celebració de la 25ª edició de la Fira de la Cirera del municipi.

Des de fa uns mesos que existeix una estreta col·laboració entre la colla blau-cel de castellers i els GraLlers, grup musical d’instruments tradicionals de l’Associació Amics de Llers Cultura i Esbarjo, el qual donen amenitzen a la construcció de castells  al ritme de les seves gralles i tabals. Una relació que fins i tot el va portar a actuar en una ocasió a França.  

I amb els GraLlers de banda sonora, Els Vailets de l’Empordà van completar una breu actuació durant la Fira de la Cirera descarregant 3 pilars de 4 a la plaça de l’església.

Els castellers de Castelló d’Empúries van aprofitar la trobada d’entitats empordaneses per fer una crida a qui vulgui apropar-se al món casteller. Es troben en una temporada baixa amb menys gent i els hi costa construir castells com acostumava a fer fins ara. Necessiten mans i espatlles per a poder assegurar la temporada sense plantejar anul·lar cap actuació.

Assajos els dimarts i els divendres

Els seus assajos estan oberts a tothom, els dimarts i divendres a partir de les 20h a la sala polivalent de Castelló d’Empúries. Es poden trobar a totes les xarxes socials @vailetsemporda.