Inici Actualitat Els veïns del barri del Culubret de Figueres ens manifesten per protestar...

Els veïns del barri del Culubret de Figueres ens manifesten per protestar contra els talls de llum

Una cinquantena de veïns, acompanyants d’alguns representants de l’Ajuntament de Figueres, es manifesten cansats dels talls de llum que pateixen des de fa anys

Els veïns del barri del Culubret de Figueres es van manifestar per reclamar solucions als continus talls de llum que pateixen

“Estem farts en el barri. Tenim un contracte amb Endesa per disposar del servei de llum 24 hores al dia, i el que portem són talls de llum dia sí i dia també, alguns de fins a 17 hores, per la qual cosa s’han fet malbé els aliments i alguns electrodomèstics. Nosaltres paguem, i si paguem volem llum”, va afirmar Enrique Reina, portaveu dels veïns del barri del Culubret de Figueres, que el passat dissabte es van manifestar per reclamar solucions a aquest talls de llum.

Uns talls que es produeixen per les plantacions de marihuana que hi ha en alguns habitatges, per la qual cosa Reina va demanar “més mesures i més vigilància”, tot i reconèixer que l’augment de les patrulles policials pel barri.

Els manifestants, que van comptar amb el suport de la Federació d’Associacions de Veïns de Figueres, van anar des del Culubret, passant per l’Ajuntament, on es va afegir a la comitiva l’alcalde de la ciutat, Jordi Masquef, en senyal  de recolzament, fins a la seu d’Endesa, on van llegir un manifest.

Exit mobile version