Els vilatans de la Selva de Mar també gaudiran dels avantatges de la Piscina de Roses

Piscina Municipal de Roses

La Selva de Mar també signa un conveni amb la Piscina de Roses que permetrà als seus vilatans gaudir de condicions preferents

Piscina Municipal de RosesEls habitants i entitats del municipi de la Selva de Mar, poden des d’ara fer ús de les instal·lacions esportives i serveis de la Piscina Municipal de Roses en unes condicions molt favorables, com són la reducció d’un 20% de la quota de matrícula o els programes d’activitats aquàtiques per a escolars i casals municipals. Aquestes condicions preferents són fruit del conveni de col·laboració signat entre l’equipament esportiu i l’Ajuntament de la Selva de Mar.

La Piscina de Roses ofereix actualment una àmplia i diversificada activitat esportiva, de salut i de lleure als habitants de Roses i de la seva àrea d’influència. Concretament i segons les darreres dades estadístiques, el 70% dels més de 1.800 abonats que té la instal·lació són de Roses, i el 30% restant prové dels municipis veïns. Aquestes dades, juntament amb altres que fan referència a la participació als programes de natació, a l’activitat escolar…, demostren el caràcter supramunicipal de l’equipament esportiu.

La Selva de Mar ha estat el darrer municipi adherit a la campanya impulsada per la Piscina de Roses, consistent en la signatura de convenis amb municipis veïns amb l’objectiu que els seus habitants gaudeixin dels mateixos avantatges que les persones empadronades a Roses. Així, l’import de la matrícula que hauran d’abonar a partir d’ara els veïns de la Selva de Mar gaudirà d’un 20% de descompte, que també serà acumulable a les nombroses promocions que s’ofereixen al llarg de l’any.

Altres millores adoptades són la realització dels programes d’activitat aquàtica recreativa sota unes condicions econòmiques especials per als casals que siguin organitzats o promoguts per l’Ajuntament, així com l’aplicació de descomptes per als membres d’entitats esportives, clients d’establiments hotelers…

Per la seva banda, l’Ajuntament es compromet a difondre a través dels seus mitjans (butlletins, web…) les condicions especials, activitats i serveis oferts per la Piscina Municipal de Roses, per tal de fer arribar aquests avantatges a tota la població.

La signatura d’aquests acords, que ja compten amb l’adhesió dels municipis de Castelló d’Empúries, Llançà, Cadaqués, Sant Pere Pescador, Vilajuïga, Pau, Vilamaniscle, Portbou, Port de la Selva, Palau-saverdera i Rabós, forma part de les actuacions de dinamització impulsades per la Piscina Municipal amb l’objectiu d’apropar l’esport, el lleure i la salut al major nombre possible d’usuaris.