Els vilatans de Roses no fallen i participaran en massa a les 12 hores d’handbol per La Marató de TV3

12 hores de handbol solidari 4 x 4 a Roses

El Club Handbol Empordà organitza aquest diumenge una marató de 12 hores 4×4 per col·laborar amb La Marató de TV3, enguany dedicada a la investigació del càncer

12 hores de handbol solidari 4 x 4 a RosesAquest proper diumenge 16 de desembre el Club Handbol Empordà organitza, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roses, Fundació Roses Contra el Càncer, Colla Gegantera de Roses, Xarxa de Convivència i Club Futbol Roses City, així com una norantena d’empreses de Roses i de la comarca,  un seguit d’activitats per recaptar fons per la Marató de TV3.

La principal activitat serà la marató de handbol de 12 hores 4 x4 en la que 25 equips formats per familiars dels jugadors del club, els propis jugadors, diferents entitats culturals i esportives de la Vila  localitats properes i polítics de l’Ajuntament de Roses se sumaran a aquesta causa solidària.

Però, hi ha més, ja que d’entre les activitats que se celebraran hi ha haurà la 1ª Trobada Escolar en benefici de la Marató en la que participaran uns 150 escolars de 3r a 6è de primària repartits en 19 equips, que gaudiran amb les seves famílies d’una gran matinal d’handbol solidari. Una trobada que serà possible gràcies la feina feta des del Club Handbol Empordà a les escoles de Roses, Castelló d’Empúries i Palau, amb la iniciació a l’handbol dintre de les classes d’educació física durant el primer trimestre escolar. , ha donat uns grans fruits i la festa final

I encara més… On cal destacar que a la fideuada popular ja s’han apuntat 500 persones que podran reposar forces per seguir amb el Torneig 4×4 i destinar una bona quantitat de diners per La Marató.  per recaptar fons per a la lluita contra el Càncer.

Sens dubte, els vilatans de Roses no tornen a fallen i participaran en massa en aquesta causa solidària, per la qual cosa un dels membres del Club Handbol Empordà, organitzador de la jornada, Lluís García, ha manifestat que “estem molt contents amb la resposta de tothom i només tenim paraules d’agraïment per les nombroses persones, associacions, empreses i institucions que fan possible amb el seu treball i generositat la celebració d’aquesta jornada per col·laborar amb la Marató de TV3”.

I més, i més, i més…

Paraules d’agraïment d’en Lluís García molt justificades, ja que gràcies a tothom hi haurà també més, i més, i més activitats, que enumerem a continuació:

  • Gresca i xerinola amb els Gegants de Roses per tota la Vila amb una gran festa en arribar al Pavelló d’Esports
  • Música en viu
  • Sortejos amb fantàstics lots
  • Taller de manualitats pels més petits
  • I, com no podria ser d’una altra manera, hi haurà servei de bar, un bar solidari funcionant durant tot el dia.