Mes de paraules

Elvis Presley i Marilyn Monroe, una parella única que seran al Carnaval de Roses de la mà de Carnavalchimia

Carnaval de Roses 2015
Part de la decoració definitiva de la carrossa de la colla Carnavalchimia

La colla Carnavalchimia retrà homenatge durant el Carnaval de Roses a dos icones del rock i el cinema, Elvis i Marylin

Carnaval de Roses 2015
Part de la decoració definitiva de la carrossa de la colla Carnavalchimia

Els agrada anar en parella. Són així. Són com les dones (amb tot el nostre respecte), que sempre van en parella als lavabos. Però en el cas de la colla Carnavalchimia no és precisament als urinaris on van fent duo, sinó a les desfilades del Carnaval de Roses. I per a mostra un botó: l’any passat van desfilar representant a Asterix i Obelix, que tots sabem que és una parella ‘de hecho’. Però és que enguany els membres d’aquesta colla van més enllà, ja que han decidit que el rei del rock, Elvis Presley i l’amor platònic de milions d’homes al món, Marilyn Monroe, surtin junts, festegin durant el Carnaval de Roses. No sabem si al final de la festa de Carnestoltes rosinca haurà boda, de moment sortiran junts a les desfilades “per votació popular, va ser les disfresses més votades”, va afirmar Ramon Camps, un dels gerents d’Alchimia, empresa que dóna nom a la colla.

Disfressat d’Elvis i Marilyn, molt bé… I la carrossa? “Doncs a la carrossa”, va respondre Camps, “l’hem posat un vinil d’acord amb la temàtica de la nostra disfressa. A més, hem afegit a la part de darrera un petit remolc amb una tarima i un ventilador”, afegint que “aquesta tarima i aquest ventilador farà les delícies de tothom”.
Quan va en Ramon va dir ‘tothom’ no va concretar si es referia a tothom de la seva colla, a tothom que participi a la desfilada o a tothom tothom. Bé, es un dubte que es desvetllarà aquesta nit durant la primera desfilada del Carnaval de Roses.

La colla Carnavalchimia no posa Barraca per la Festa Major de la Vila, ja que l’empresa Alchimia “assumeix les despeses estructurals de la carrossa, i mentre ho puguem fer, ho farem”, va remarcar el seu gerent.

Així, els 130 membres de la colla, suposem que la meitat Elvis i la meitat Marilyn, només ha de pagar de quota “75 euros els adults, 65 € la mainada més gran de 5 anys i els menors d’aquesta edat el cost de la disfressa”, va dir en Ramon, per especificar que amb aquests diners “entra tot, menjar, beure i disfressa. L’arrossada no perquè anem a treballar”.

Tot i que el nombre de components de la colla supera enguany el centenar, cal destacar que són cent persones menys que l’any passat, “creiem, suposa Camps, que donada la data en que se celebra el carnaval enguany ha pogut influir. Si és així, no sabem quants serem l’any vinent, perquè encara se celebrarà dies abans que aquest any”.

Pel que fa a celebrar un únic sorteig o un per cada dia de desfilada el gerent d’Alchimia afirma que “ens és indiferent, tot i que el sorteig per cada dia dona més possibilitats a totes les colles de sortir més endavant”.

Almenys enguany si que els pot ser indiferent al membres de la colla Carnavalchimia, ja que els ha tocat el número 23 per sortir, per la qual cosa “estem suuupercontents! I més tenint un cap de colla tant trempat com en Jeremy Sayols i la troupé de cuiners de Vilajuïga, que són la bomba”, va exclamar una exultant Ramon Camps.

Supercontents els membres de Carnavalchimia i supercontent que estarà el públic al no haver d’esperar molta estona per veure desfilar i com festegen l’Elvis i la Marilyn.