Empat tècnic entre Junts per Roses i ERC-Ara Roses en la porra electoral de ViladeRoses.cat

Resultats provisionals de la porra electoral a les 10:45 hores d'aquest matí

Els jugadors de la porra electoral de Roses donen un empat tècnic en quant a la mitjana de regidors, entre 4 i 5, que obtindrien Junts per Roses i ERC-Ara Roses

Porra de les eleccions municipals 2019 a Roses
Resultats provisionals de la porra electoral a les 10:45 hores d’aquest matí

Les estadístiques de la porra de electoral, organitzada per viladeroses.cat i grupmassague.com, estan dividides en dues variables. La primera, per la mitjana de regidors que obtindrà cada partit polític contant a totes les persones que hi han participat fins al moment.
I la segona, calcula també la mitjana de regidors que hi podria haver a l’Ajuntament després de les votacions del 26-M, però en aquest cas només comptabilitza als participants que són de Roses.

En la primera variable, l’estadística diu que Junts per Roses i ERC-Ara Roses empaten amb una mitjana de 4-5 regidors, tot i que en els percentatges de votacions els republicans obtenen un 4,9% i els nacionalistes un 4,33%. El PSC Roses obté una mitjana de 2-3 (2,31%), Gent del Poble i Ciutadans empaten amb una mitjana de 1-2 guanyant per 1,9% a 1,69% el partit assembleari, mentre que el PPC Roses obté 1 (1%) i Lliures i SOMI es queden en 0-1, amb un 0,63% i un 0,25%, respectivament.

I els mateixos resultats dona, pràcticament la segona variable (vegeu imatge). Només canvien els percentatges de votacions, destacar que la mitjana de regidors del PPC Roses baixa, deixant-la al mateix nivell que Lliures i SOMI.

Menú per a dues persones al Bar Restaurant L’Olivar

La porra electoral de viladeroses.cat i grupmassague.com té com a única finalitat poder guanyar un menú per a dues persones al Bar Restaurant L’Olivar. Està feta com a una simple juguesca, sense altra cap finalitat.

Tots, sinó la majoria, calculem qui pot guanyar les eleccions i amb quants regidors pot aconseguir cada partit per ser-hi representats a l’Ajuntament de Roses. Fins i tot, entre amics, es fan apostes i qui guanya es convidat, per exemple, a un dinar.

Doncs, d’això tracta aquesta porra electoral. De jugar, d’apostar i si es guanya, poder celebrar-ho amb un dinar persones al restaurant L’Olivar.

Res més.

Possibilitat de jugar a la porra fins les 20 hores del 26 de maig

La campanya electoral per aquests comicis locals finalitza avui, sent demà el tradicional dia de reflexió.
Però la nostra electoral no finalitzarà fins al mateix dia de les eleccions, 26 de maig, a les 20 hores.
Repetim, 20 hores. Si es vol jugar a les 20 hores i 1 segon, l’aposta ja no es comptabilitzarà.

Com jugar?
Per jugar a la nostra porra electoral heu de clicar al bàner que hi ha a les pàgines de viladeroses.cat amb el nom de La Porra Municipals 2019, o bé clicant AQUÍ.
Un cop hi sigueu a la juguesca he clicar en el despeglable que hi al costat de les fotos dels candidat per escollir el nombre de regidors que creieu que obtindrà.
Quan s’hagi escollit els 17 edils dels que es composa el ple municipal de l’Ajuntament de Roses, s’obrirà un formulari on s’ha d’indicar el nom, la població, el codi postal, el mail i el DNI. Automaticament rebreu un mail amb la vostra aposta que certificarà si sou el guanyador o guanyadora.

Exit mobile version