Empordà Gospel Choir actua a l’església de Santa Maria de Roses a benefici de Càritas

Càritas Roses

El donatiu,  a benefici de Càritas Roses, per sentir al temple religiós a aquest grup que va néixer a la Vila rosinca  és de 5 euros

Càritas RosesCàritas Roses és una entitat social i humanitària que té com a objectiu ajudar als més desvalguts. I com tantes entitats i associacions que es dediquen i preocupen bel benestar dels demés, necessita recursos econòmics per fer-ho. Recursos monetaris que normalment aporten els voluntaris, però que a vegades, com és comprensible, no arriba a costejar totes les despeses que suposa la constant ajuda que ofereix Càritas a les persones en precarietat.

Així, que seguint els passos d’altres entitats socials, Càritas Roses organitza per aquest diumenge, 22 de maig, un concert benèfic “a l’església de Santa Maria en el que actuarà l’Empordà Gospel Choir, grup format per persones d’arreu la comarca i que es va oferir per actuar a benefici de la nostra entitat, assenyalant que els agradaria fer-ho a l’església, en lloc del Teatre Municipal, on ja ho havien fet altres vegades, ja que el temple religiós és el lloc més adient per la música que interpreten”, ha afirmat el president de Càritas Roses, Pere Bohigas.

Així, els que vulguin sentir música gospel a l’església de Santa Maria aquest diumenge, ho podrà fer aportant un donatiu de només 5 euros, un preu solidari més que raonable per sentir la música de l’Empordà Gospel Choir, grup que té el seu origen a Roses i on ha actuat de manera solidària diverses vegades a favor dels Amics de Guinea Conakry.