Empordà Gospel Choir torna a brillar a Roses a benefici de Càritas

Empordà Gospel Choir amb Càritas Roses

Un moment de l'actuació d'Empordà Gosper Choir a l'església de Santa Maria de Roses a benefici de Càritas

Aquest Cor de música espiritual composat per cantaires d’arreu la comarca va recaptar més de 1.500 euros a favor de Càritas Roses

Empordà Gospel Choir amb Càritas Roses
Un moment de l’actuació d’Empordà Gosper Choir a l’església de Santa Maria de Roses a benefici de Càritas

Quan venen a Roses triomfen, i diumenge passat ho van tornar a fer un altre cop en el segon concert que els cantaires del Cor Empordà Gospel Choir van oferir a l’església de Santa Maria.
El temple religiós de Roses va ser un altre cop escenari d’aquesta actuació plena de música espiritual, de música evangèlica, sorgida de les esglésies afroamericanes i que diumenge el va emplenar de públic per assistir al concert d’Empordà Gosper Choir, dirigit per la Tina Crespo.

L’església es va omplir de públic, o el que és el mateix, de solidaritat, ja que l’esdeveniment es va celebrar a benefici de Càrites Roses, i es va superar els 1.000 euros aconseguits l’any passat recaptant més de 1.500 euros.

Uns dines que l’entitat social destinarà a cobrir les despeses que suposa el manteniment de la seva seu i el Centre de Distribució d’Aliments, CDA, en quant a les factures de subministraments bàsics com la llum o l’aigua.

Si aquest concert es va tornar a realitzar a l’església de Santa Maria “degut a l’èxit que va tenir l’any passat, i perquè l’església és el lloc on s’ha de celebrar aquests tipus de concerts amb cançons espirituals negres”, va manifestar Pere Bohigas, Vocal de Càritas Roses, segurament, donat que l’èxit es va superar, viurem més concerts d’aquest tipus de musica religiosa, interpretada per Empordà Gospel Choir, al temple religiós rosinc.