Empordà Rock implica als joves de l’Alt Empordà en la prevenció de les drogodependències

Empordà Rock

Aquest circuit de música rock ha programat tres concerts als municipis de Capmany, Palau-saverdera i Cadaqués

Empordà RockEl circuit de música jove Empordà Rock comença divendres vinent a Capmany. Per aquesta edició s’han programat dos concerts més, tots ells gratuïts. El següent es farà el 16 de novembre a Palau-saverdera i l’altra, el 13 de desembre, a Cadaqués. A l’igual que en les edicions anteriors, el circuit promou grups de la comarca –enguany un total de 11- i està organitzat per l’àrea de Joventut del Consell Comarcal amb el suport de la Taula Comarcal de Joventut i els tres ajuntaments que s’hi han implicat.

Com en anterior edicions, s’aprofita l’Empordà Rock per desenvolupar una campanya de consum responsable de l’alcohol a través d’un punt de salut preventiu que es muntarà a cada concert. Aquest cop, però, aquest punt d’informació comptarà amb la col·laboració d’un grup de joves de la comarca que han rebut formació específics en prevenció de drogodependències. Aquesta iniciativa forma part del projecte “De jove a jove” que vol desenvolupar temes de salut de igual a igual, és a dir entre els mateixos joves.

El concert d’aquest divendres, 11 d’octubre, a Capmany es farà a la pista poliesportiva i comptarà amb la participació dels grups Violblast, Asterium, Roto Croar i Be Thunders. Al centre cívic de Palau-saverdera actuaran el dissabte 16 de novembre, els grups Bannana Beach, Desenkant i Ornitorrink Oi. Finalment, l’escenari del concert del divendres 13 de desembre serà el pavelló municipal de Cadaqués. El concert comptarà amb la participació de Littelsiks Sick Rock, Olvido, Vaffunkulo i Tortellinis. Tots els concerts començaran a les 23 hores.