Empordoneses us convida a ser protagonistes d’una exposició fotogràfica

Empordoneses
El fotògraf Àngel Reynal fent una de les fotos que formaran de l'exposició fotogràfica

Els rosincs i rosinques que ho desitgin podran sortir en una imatge de l’exposició que s’inaugurarà al novembre a Ca l’Anita

Empordoneses
El fotògraf Àngel Reynal fent una de les fotos que formaran de l’exposició fotogràfica

Dissabte 18 de maig, de 16 a 20 h, Ca l’Anita acollirà una sessió fotogràfica oberta al públic organitzada pel col·lectiu d’artistes Empordoneses i que formarà part d’una exposició que es farà al novembre a Roses.

Empordoneses arriba enguany a la seva desena edició i ho celebrarà preparant una instal·lació artística que durà per nom La Comunitat, protagonitzada per un recull fotogràfic de totes les persones (artistes, tècnics, patrocinadors, públic, escolars, etc), que al llarg dels anys han format part del cicle. Per tal d’aconseguir les fotografies d’aquesta instal·lació s’estan realitznt diferents sessions fotogràfiques. El proper dissabte serà el torn de Roses.

Tothom que vulgui participar en el projecte pot fer-ho assistint entre les 16 i les 20 h a Ca l’Anita, on s’instal·larà un petit plató i el fotògraf Àngel Reynal prendrà les imatges que podran veure’s la propera tardor a Roses.