Empresàries de Girona creen una plataforma online per comercialitzar al món productes i serveis gironins

Associació Gironina d’Empresàries
Maria Rosa Agustí, presidenta de l'Associació Gironina d’Empresàries

Plataforma que ha posat en marxa l’ Associació Gironina d’Empresàries per sumar forces de les empreses i professionals davant la crisi de la Covid-19

L’Associació Gironina d’Empresàries (AGE) ha creat la plataforma de comercialització Gironazon.com amb l’objectiu d’agafar embranzida per fer front a la pandèmia i comercialitzar bàsicament a Catalunya i a l’Estat espanyol, però també arreu del món, els productes i serveis de les empreses i emprenedors de les comarques gironines. A la plataforma que acaba d’arrencar ja s’hi ha sumat 16 empresàries amb més d’un centenar de productes i està oberta a les empreses i a professionals que vulgui unir-se a aquest projecte i estigui associades o s’associïn a l’AGE.

Des de la plataforma es poden fer compres online de serveis i productes des d’un únic espai. Es poden trobar, entre altres ofertes, serveis de noves tecnologies, visites guiades, coaching en salut, packs gastronòmics, objectes de regal, packs de disseny gràfic, serveis informàtics, serveis d’estratègies digitals, venda de mascaretes personalitzades o serveis lingüístics. La presidenta de l’AGE, Maria Rosa Agustí, afirma que “més que mai hi ha necessitat d’unir-se per anar endavant i poder impulsar noves iniciatives que permetin créixer en un context difícil com l’actual marcat per la pandèmia de la Covid-19, destacant que “amb la plataforma volem minimitzar costos i maximitzar la presència al món online de les empresàries gironines”.

La plataforma va acompanyada d’una estratègia de promoció que permetrà fer difusió del nou projecte. Les xarxes socials seran un complement per poder fer un seguiment del contingut i novetats de la plataforma. “Hem començat amb molta força i il·lusió i esperem créixer i poder convertir el Gironazon.com en un portal de referència de productes i serveis del territori”, indica la presidenta de l’AGE.

Sobre l’AGE
L’Associació Gironina d’Empresàries (AGE) és una associació empresarial i professional d’àmbit gironí constituïda per a la coordinació, representació, gestió, foment i defensa de les dones empresàries i directives. L’AGE va néixer l’any 1994 per tal de donar suport i promoure el desenvolupament ple de la dona en la seva condició d’empresària, professional o directiva. L’AGE s’adreça  tant a empresàries (propietàries, co-propietàries, sòcies o accionistes d’una empresa), com a dones que desenvolupen càrrecs directius o de gerència, amb una responsabilitat en l’àmbit empresarial.