Empresaris de Roses i comarca emplenen el Teatre de Roses a la III Jornada de Comerç i Turisme

Jornada de Comerç i Turisme a Roses

L'alcaldessa de Roses, Montse Mindan, amb els ponents de la Jornada de Comerç i Turisme, Xavier Sala i Martin, Jordi Casassayas i Francesc Casadellà

La Jornada de Comerç i Turisme de Roses, plenament consolidada en la seva tercera edició

Jornada de Comerç i Turisme a Roses
L’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, amb els ponents de la Jornada de Comerç i Turisme, Xavier Sala i Martin, Jordi Casassayas i Francesc Casadellà

El Teatre Municipal de Roses va registrar un ple absolut durant tot el matí d’ahir dilluns en la celebració de la tercera edició de la Jornada de Comerç i Turisme organitzada per l’Ajuntament de Roses.

Si bé es cert que la presència de l’economista Xavier Sala i Martin, un professional mediàtic després de ser directiu del F.C. Barcelona amb la Junta de Joan Laporta, ja és suficient per emplenar el recinte, no és menys veritat que des de primera hora del matí la sala ja es va emplenar d’empresaris de la restauració, d’allotjament i d’activitats.
Primer, per escoltar a l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, que va explicar als assistents tota la informació relativa al retorn de l’aplicació de la taxa turística, i posteriorment a Francesc Casadellà, director de la UdG del Curs d’Especialització en Blocs Corporatius, Xarxes Socials i Eines 2.0, en la seva ponència ‘El comerç electrònic en el petit comerç’ i, tot seguit a Jordi Casassayas, diplomat en Turisme i Màster en Gestió i Planificació Turística, que va exposar que implica estar a les xarxes socials i quines són les més adequades per a cada tipologia de negoci.

Unes ponències molt bé acollides pel empresaris, els quals, alguns d’ells les van considerar “força importants pel volum de gent que ha assistit, i importants per la claredat dels ponents”, va afirmar Gonzalo Hernández, de l’Assessoria Rhodes, el qual també va creure oportú “continuar organitzant aquest tipus d’iniciativa envers l’empresariat”.

De la mateixa opinió va ser Guillem Casamitjana, gerent del restaurant Santa Llúcia a l’Almadrava, a l’afirmar que l’organització de jornades sobre el comerç i turisme “estan molt bé, la celebració d’aquest tipus de propostes estan molt bé”, remarcant que el tema de les ponències “va ser molt encertat” tot i que va trobar “una mica repetitiu la xerrada sobre les xarxes socials, però en general va estar molt bé”.

Donada la qualitat professional del participants i, sobretot, el gran poder de convocatòria que va tenir la Jornada de Comerc i Turisme en la seva tercera edició “entenem que està plenament consolidada”, va afirmar l’alcaldessa de Roses, per assenyalar que “serveix al món empresarial per esperonar-los a millorar, i vist la resposta de convocatòria és evident que arribem al comerç”.

Tot i això, no és pot assegurar que hi hagi una quarta edició de la Jornada de Comerç i Turisme de Roses havent-hi unes eleccions municipals pel mig.